Samochod - Allegro - Otomoto

• Autor wątku Autor wątku MistrzZen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To życzę powodzenia, zapewne ujrzysz piękny samochód. A no i nie zapomnij zgłosić na policji, na pewno będą szukać nie wiadomo kogo przez pół świata. Przekręt jest tak zorganizowany, że nikt nikogo nie złapie.

czy ja napisałem że zapłacę?
oczywiście że nie.

jedynie mógłbym udostępnić maile

To po co w ogóle zadajesz pytanie ? Po co nam tutaj twoje maile z oszustami ?

ponieważ ktoś w tym temacie prosił o informowanie o takich rzeczach
proponuje skończyć nieciekawą wymianę pomiędzy nami dwoma, taki rzeczy na PM

To będzie następny oszust:

Fiat Bravo II 1.9 Multijet Diesel

Ten sam patent:

Przykro mi, ale mój jezyk polski nie jest bardzo dobra, wiec napisalem w jezyku angielskim. Prosze uzywac: http : //translate . google . pl/

Jesli to mozliwe, prosze mi odpowiedziec w jezyku angielskim.

The car works and stands in perfect condition, I never had any problems with the engine and the car has no accidents. I live in Workington, United Kingdom with my family. I am engineer and I have worked in ( panele sloneczne ) in Poland for the last 4 years and there I bought the car. The car has all the documents and registration numbers of your country. I have taken the car with me with the intention of registering but I didn't know that here in the United Kingdom I can not register ( the taxes are very high because the steering wheel is on the left side ), and anyway here I have the family car and I do not need a second car. I am agree to transport the car to your address on my costs.

Greetings,

George Anderson

Fiat Bravo II 1.9 Multijet Diesel
12 285 PLN
Dane podstawowe
Stan techniczny: Nieuszkodzony
Data produkcji: 2008
Rodzaj paliwa: Olej napedowy (diesel)
Pojemnosc: 1910 cm3
Moc: 150 KM
Nadwozie: Hatchback
Liczba drzwi: 4/5