Scholowanie auta w berlinie

• Autor wątku Autor wątku niusia11112
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

niusia11112

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam Serdecznie wszystkich i z góry dziękuje za pomoc! Pojechałem dzisiaj do Berlina zawieść teściowa do pracy i już 30 km przed adresem docelowym postanowiłem przekroczyć prędkość :/ Kiedy juz policja mnie zauważyła i zatrzymała okazało się ze moje auto nie nadaje się do poruszania się po Berliie i w związku z tym postanowili mi scholowac auto co za tym idzie, suma summarum naliczyli mi 600 euro do zapłaty i jeszcze będę musiał za tydzień jechać po nie lawetą :sad: Chciałbym sie dowiedzieć od Was dobrzy ludzie :) czy można by sie jakoś odwoływac do nich o umorzenie albo chociaż o zmniejszenie tej sumy z tej racji ze jestem bezrobotny i nie przelewa mi się :( Jeszcze raz dziękuje za pomoc

Własnie rozchodzi sie o to ze o plakietce nic nie mówili a zwrócili uwagę na delikatny wyciek oleju podczas postoju i brak zbieżności kol i za to postanowili scholowac mi auto i pozostawić mnie na pastwę losu bez żadnej pomocy ale nieważne, chciałbym się po prostu dowiedzieć czy istnieje jakaś możliwość odwoływania się o zmniejszenie tych kosztów

Powrót