S
somemightsay
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Znajoma zadała mi ostatnio ciekawe pytanie odnośnie ściągania plików mp3 za pośrednictwem specjalistycznych programów z witryny myspace.com. Obiecałem jej, że się popytam i jej odpowiem. Na dzień dzisiejszy wiem tylko tyle, że nagrywanie z internetowego radia jest legalne, ale czy myspace.com jest radiem? myspace.com to raczej taki portal społecznościowy...
Poszukałem w regulaminie korzystania z myspace i jedyne co ciekawego znalazłem na ten temat to:
[cytat:1fv57mqs]obchodzenie, modyfikację, usiłowanie obejścia lub dokonania modyfikacji, zachęcanie albo pomaganie innym osobom w obchodzeniu lub modyfikacji technologii bądź oprogramowania zabezpieczającego Usługi MySpace [/cytat:1fv57mqs]
to jak w końcu to jest: legalne czy nielegalne?
Poszukałem w regulaminie korzystania z myspace i jedyne co ciekawego znalazłem na ten temat to:
[cytat:1fv57mqs]obchodzenie, modyfikację, usiłowanie obejścia lub dokonania modyfikacji, zachęcanie albo pomaganie innym osobom w obchodzeniu lub modyfikacji technologii bądź oprogramowania zabezpieczającego Usługi MySpace [/cytat:1fv57mqs]
to jak w końcu to jest: legalne czy nielegalne?