Sde odleglosc

• Autor wątku Autor wątku GrzegorzLato
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

GrzegorzLato

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, mam SDE. Dzisiaj mi zalozyli, moj dom sklada sie z trzech kondygnacji po 100 metrów, wszędzie jest zasięg i to dobry. Pytalem czy na schody moge wyjsc jak montowali, powiedzieli ze nie,ze mam siedziec w domu. Wie ktos jaki jest zasieg? do ilu metrow ? mam duże podwórko i wyjśc nawet przed drzwi czy coś to już lepiej. Dali mi wolnego czasu tylko 1,5 h takze nie za dużo

W ZK miałbys 3m2 godzine spaceru i to wszystko masz poł hektara i 1,5godz i jeszcze zle to jest kara nie wczasy na Seszelach zawsze moga ci zamienic na odsiadke w kryminale

Tak, ale zasieg jest bardzo dobry w kazdym miejscu, na balkonie itd. Wiec nie wiem czy ryzykować, z początku lepiej chyba sie wstrzymac, to tylko 3 miechy.

Wie ktos jaki jest zasieg? do ilu metrow ?
Nikt Ci nie poda takiej inf., zasięg ustala UPD w zależności od miejsca wykonywania kary. Poza tym, chyba Cię poformowali, dokąd możesz się poruszać.
Wiec nie wiem czy ryzykować, z początku lepiej chyba sie wstrzymac, to tylko 3 miechy.
Twoja postawa, jak dla mnie, oznacza, że Sąd się pomylił, i raczej powinieneś odbyć tę karę w ZK. Tam nie miałbyś takich problemów.

Powrót