Serwer w grze cs 1.6 rozwalony

• Autor wątku Autor wątku wojtek.wojtek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wojtek.wojtek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam ... miałem admina a wlasciwie Head Admina na serwerze mojego kolegi zabral mi go bo powiedzial ze nei zaplacilem jemu za to (naciagal mnie nikt nie placil)i po pewnym czasie kolega admin podal mi haslo do jego admina wszedlem na serwer i poprzestawialem cfg w amx. Serwer padl jakies 10 min temu napisal mi ze zglosil to do gamepad.pl i ze zaplace za co ... Mysle ze jak moj kolega podal mi haslo do admina to byla wina tego co byl wlascicielem serwera bo dal mu admina i mial prawa do tego zeby dac haslo albo cos innego. prosze o szybka pomoc strasznie sie boje ;// szybka odpowiedz mile widziana

Przepis prawny:
Art. 268a KK
§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 3. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

.

drzemik napisał:
Przepis prawny:
Art. 268a KK
§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 3. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
przecież kolega podał mi hasło i miałem prawo do tego po 2 nic poważnego nie zrobiłem serwer działa . on płacił za serwer smsami z buleconnecta czyli za free. admin ma prawo do zmian cfg. co robić ? jak kolega mi podał hasło do administratora to nie jest jego wina albo wina gł.administratora serwera

.

zapomniałem dodać był to serwer prywatny a w nazwie było jego hasło

To ze dostales haslo nie znaczy ze miales prawo popsuc konfiguracje.
A z tego co piszesz dostales haslo wbrew woli wlasciciela serwera.

zacznijmy od tego, ze nie mozesz podawac hasla w nazwie serwera.
w ogole, wydaje mi sie, ze zlamales jeszcze jedna rzecz.. otoz, serwer non steam, tak?

Powrót