P
Piotr PN
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
I tak jak kolega sk72 pisał o IP to ja też od kilku dobrych lat mam to samo a na fakturze jest co innego. Jakiś naciągacz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ag_Maz napisał:Drodzy państwo. Robi się kolejny wątek o pobieraczku. Możecie powiedzieć, co wniesie do wątku dopisanie się, że to samo spotkało kolejną osobę?
Wizen napisał:Wniesie choćby to, że poznamy pokrzywdzone osoby.
Wniesie to, że pokrzywdzone osoby będą mogły się zebrać w jedną dużą grupę i skutecznie zareagować.
Wniesie to, że może jakaś kompetentna osoba związana na co dzień z prawem podpowie nam jak najlepiej rozwiązać całą sytuację.
Dziwię się że moderator zadaje tak nieprzemyślane pytanie.
Z doświadczenia wiem, że potem ten tasiemiec zakłóci czytelność wątku.sk72 napisał:Wiadomo, że zrobi się z tego tasiemiec
Nie sądzisz, że odsyłanie do innego forum jest lekkim faux pas?janikp80 napisał:Dakładnie widze ze nie tylko tutaj na forum zostalo to poruszone
Ag_Maz napisał:Z doświadczenia wiem, że potem ten tasiemiec zakłóci czytelność wątku.
Nie sądzisz, że odsyłanie do innego forum jest lekkim faux pas?
womat napisał:Witam,
również otrzymałem fakturę.
Zastanawia mnie jednak czy jest możliwe obciążenie mnie kosztami usługi jeśli rejestrowałem się gdy była ona darmowa i nie było mowy o darmowym okresie czy promocji ?
Że to szachrajstwo to nie mam wątpliwości czy rzeczywiście jednak musimy coś robić ? Myślicie, że te faktury wystawione są rzeczywiście i zgłoszone do urzędu ? Będzie musiał odprowadzić od niech należności skarbowe.
Spodziewałem się że wystawia jak leci i czeka aż popłacą Ci którzy się nie zastanowili i automatycznie przesłali.