Sex z 15-latką

• Autor wątku Autor wątku AdrianWaWa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

AdrianWaWa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Witam mam problem 15-latka zaciągnęła mnie do łózka ( w listopadzie tego roku będzie miała 16 lat), rodzice jej grożą mi że będę siedział w więzieniu. Będą bardzo się starali, nawet oszukać sąd że to był gwałt chociaż robiła to dobrowolnie. Mam 20 lat i boję się , ponieważ jest też prawdopodobieństwo że ojciec jej może sam wymierzyć mi kare i mnie pobić ( podobno ma wysoko postawionego policjanta w rodzinie i to wszystko może utajnić ) boję się, nie wiem co mam robić.. za wszelką cenę zrobią to żeby mi zniszczyć życie. Co mam zrobić?

Wiek przyzwolenia w Polsce - 15 lat.
Ściganie o gwałt odbywa się na wniosek poszkodowanej (jej predstawicieli ustawowych). Gwałt należy udowodnić.

Nie ma właśnie dowodów , ja natomiast mam rozmowy gg gdzie można wyczytać że sama się upominała o te sprawy, natomiast boję się również gróźb w których wynika że będzie chciał nasłać na mnie znajomych. Niestety nic nie nagrałem ponieważ wciągnął mnie siłą ( to była zasadzka ) do samochodu, jak również wyczyścił od odcisków palców mój dowód osobisty

Nie kasować gg.
Naoglądałeś się seriali. "Paluszki" na plastikowym dowodzie -czego miałyby dowodzić? Że zaniepokojony rodzić chciał się dowiedzieć, z kim się prowadzi jego córa? Co do gróźb - nie wątpię, że coś powiedział. Każdy ojciec by powiedział. Mimo to para młodych w takim wieku to nic dziwnego.

A swoją drogą - młody człowieku, w tym wieku, mimo iż hormony każą raczej myśleć o panienkach, trzeba pomyśleć o swojej przyszłości (nauka, praca).

szukam właśnie pracy i o tym myślę tak samo studiuję, ale żaden rodzic nie grozi że mieszka w niebezpiecznym miejscu i że zaraz zadzwoni po znajomych i wywiozą mnie gdzieś i pobiją. Czy to jest normalne? Ja byłem miły dla nich.

Grożenie pobiciem to jest przestępstwo, a zasłanianie się wysoko postawionym policjantem to nic innego jak zastraszanie. Moim zdaniem należy zawiadomić policję. Jeżeli chodzi o gwałt to ten fakt też trzeba udowodnić. Jeśli dziewczyna ma 16 lat to gwałt policji mogą zgłosić jej rodzice przy czym policja będzie musiała zebrać dowody świadczące przeciwko tobie. Wątpie aby było to możliwe skoro sam akt miał miejsce w listopadzie a dziś jest prawie lipiec.

akt miał w maju tego roku kiedy ma jeszcze 15 lat, jak również mówił że jego znajomi w sądzie będą kłamali i udowadniali jego inne miejsce pobytu. Jestem spokojnym studentem , nigdy nie miałem problemow z prawem natomiast bardzo się boję że może sąd mu uwierzyć w jego zeznania

Proszę nie dawać się wikłać w takie utarczki, bo ten człowiek, który to grozi policjantami z rodziny, pobiciem, czy kłamaniem w sądzie cały czas pogrąża sam siebie. Obok tamtych występków z groźbami karalnymi również kłamanie w sądzie jest składaniem fałszywych zeznań co jest zagrożone karą pozbawienia wolności. Najprędzej ten człowiek chce cię zastraszyć. Powiadom go, że zamierzasz powiadomić organa ścigania o kierowaniu gróźb karalnych pod twoim adresem i zastraszaniu ciebie tym wysoko postawionym policjantem. Sam seks z 15-latką nie jest przestępstwem, a aktem seksualnym. Jeżeli chodzi o gwałt to tak jak już wspomniałem przestępstwo należy tobie udowodnić przed sądem.

Jesli masz dowod na to,ze to bylo za jej namowa to nie ma tu mowy o gwalcie, a wiec nie masz czego sie obawiac.

Powrót