sfalszowany podpis

• Autor wątku Autor wątku salzbulgerin-8
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

salzbulgerin-8

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Komornik otrzymal dokumenty dot. zajecia alimentacyjnego wraz z " wnioskiem o egzekucje "i "uzupelnieniem wniosku". Jeden z dokumentow przedlozonych komornikowi zostal napisany przez moja 26 letnia corke i przez nia podpisany natomiast drugi dokument zostal napisany przez jej ojca mojego ex meza i podpisany corki imieniem i nazwiskiem. Pytanie czy komornik powinien skierowac sprawe do prokuratora (roznice w pismie sa widoczne "golym okiem" ) czy tez ja osobiscie powinnam ten fakt zglosc?
Pragne nadmienic, ze wystapilam do sadu z wnioskiem o ustanie obowiazku alimentacyjnego na 26 letnia corke ktora w roku 2005 rozpoczela studia a do dnia dzisiejszego nie zaliczyla I semestru I roku. W roku 2008 wznowila nauke. Przez caly ten czas nic nie robila nie pracowala ani tez nie uczyla sie.

Komornik nie jest bieglym z zakresu pisma ręcznego, aby wypowiadać się co do różnic w piśmie na poszczególnych dokumentach.
Jeżeli ma Pani podejrzenienia że dokument jakiś został sfałszowany, to proszę powiadomić o tym Prokuraturę.
Proszę pamiętać jednak, iż jeżeli drugi dokument napisał Pani mąż, a córka własnoręcznie go podpisała zgadzając się z jego treścią, to nie ma mowy o podrobieniu dokumentu.

Powrót