shengen a zmiejszanie wyroków??

• Autor wątku Autor wątku Angie88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Angie88

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
CZY MOŻE KTOŚ Z WAS SŁYSZAŁ O CZYMŚ TAKIM ŻE PO WEJŚCIU SHENGEN BĘDĄ OBLIGAORYJNIE ZDEJMOWAĆ 4M-CE Z KAŻDEGO 1ROKU WYROKU?? tzn. że jak ktoś odbywa karę pozbawienia wolności 2 lata to mu zdejmą 8m-cy??

jak coś na ten temt wiecie to proszę pszcie mi to powiedział mój G. jak byłam u niego na widzeniu moim zdaniem to nie prawda wydaje mi się, że to tylko "więzienne plotki" no ale jeżeli by się to jednak potwierdziło to była bym przeszczęśliwa...

[cytat="Angie88"]CZY MOŻE KTOŚ Z WAS SŁYSZAŁ O CZYMŚ TAKIM ŻE PO WEJŚCIU SHENGEN BĘDĄ OBLIGAORYJNIE ZDEJMOWAĆ 4M-CE Z KAŻDEGO 1ROKU WYROKU?? tzn. że jak ktoś odbywa karę pozbawienia wolności 2 lata to mu zdejmą 8m-cy?? [/cytat] Bzdura

[cytat="Angie88"]CZY MOŻE KTOŚ Z WAS SŁYSZAŁ O CZYMŚ TAKIM ŻE PO WEJŚCIU SHENGEN BĘDĄ OBLIGAORYJNIE ZDEJMOWAĆ 4M-CE Z KAŻDEGO 1ROKU WYROKU?? tzn. że jak ktoś odbywa karę pozbawienia wolności 2 lata to mu zdejmą 8m-cy?? [/cytat]

A czy Sznowna Pani w ogole zadala sobie trud, i sprawdziala czym będzie wejście do Strefy Shengen? Proponuję poczytać, a nie słuchać idiotycznych ploteczek spod celi.

Jest dokladnie tak jak napisał Markiz - bzdura . Żadnej amnestii nie ma i w związku z wejściem do strefy na pewno nie będzie. :evil: :beer:

[cytat:d2zo56fn]
A czy Sznowna Pani w ogole zadala sobie trud, i sprawdziala czym będzie wejście do Strefy Shengen?
[/cytat:d2zo56fn]

zadałam sobie ten trud i sprawdziłam i tak jak napisałam wg mnie to "więzienne plotki" ale gdyby wszystkie swoje wątpliwości można rozwiać przez czytanie sztywnych regółek i definicji dotyczących danego zagadnienia to takie forum wogóle nie było by potrzebne. a tak można zasięgnąć wiedzy innych osób takich jak pan, które posiadają na pewno bardziej rozległą wiedzę na ten temat niż ja po przeczytaniu czym jest shengen.

aha i dziękuję za odpowiedź
:ok:

Powrót