silownia na bialolece

• Autor wątku Autor wątku falkona
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

falkona

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
mam pytanie czy w zk bialoleka jest do dyspozycji wiezniow silownia? ewentualnie jakie sa oplaty?prosze o odpowiedz

[cytat:o3l70ab5]
Asia Ż. prawdę Ci powie
[/cytat:o3l70ab5]
:lol: :lol: :lol:
jest ale chyba tylko na pawilonach-Krzycho siedział na ozetach i nic o tym nie wie :what:

Moj jest w AS nie jako skazany tylko na sankcji i powiedzial mi ze jest silownia do jego dyspozycji co fajniejsze maja worek to trenowania :) :ok:

Nita- a jakt to jest- bo przecież jak ktoś jest na sankcji to musi być odizolowany- co to za izolacja na siłowni :what:

[cytat="marta222":26ghsee7]Nita- a jakt to jest- bo przecież jak ktoś jest na sankcji to musi być odizolowany- co to za izolacja na siłowni :what:[/cytat:26ghsee7]

Nie koniecznie moja jest na AŚ i może korzystać ze świwtlicy czy biblioteki ile czasu nie powiem Ci ale mimo iz AŚ to izolacja to mimo wszystko coś tam można, zreszta siedz typowo 3 miesiace w 4 ścianach ale pamietajmy o jednym AŚ AŚ nie równy w jednym jest tak w innym rygor.

Nita napisze tak-jestem w szoku bo tam wszystko jest raczej jako forma nagrody... i np. moj szwagier żeby mieć dłuższe widzenie z Krzycha siorą sprzatał cos tam, wiec jezeli twoj jest na sankcji to nie sądze żeby od tak puścili go na siłownie...

Asiu widocznie zasluzyl...bo chodzi na silke i boksuje chyba by sobie nie wymyslil tego :x ja tam sie ciesze ze ma zajecie :serce: :roza:

nita a co sie bulwersujesz?
napisałam jak jest, a jak jest u niego to tylko on wie...

Nitka na pewno chodzi na siłownię? Może ćwiczyć ale nie koniecznie na siłowni. Mirek będąc w AS nie korzystał z siłowni a ćwiczył w celi. Oni tam różne rzeczy wymyślają żeby zabić czas.

Powrót