Siłownia w zk

• Autor wątku Autor wątku kamcio29585
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kamcio29585

Użytkownik
Odpowiedzi
77
witam mam takie pytanie czy orientuje sie w którym zakładzie karnym znajduje sie siłownia dla więzniów?chodzi mi o tzw. zamek.

?

RE: czy ktoś sie orientuje?

A chyba we wszystkich.

RE: czy ktoś sie orientuje?

właśnie żadko kiedy jest siłownia w więzieniach.właśnie chce wiedzieć w których

A dlaczego pytasz? Wydaje się Tobie, że sobie wybierzesz, gdzie będziesz odbywał karę?

siedziałem pare lat temu i wiedzialem gdzie były siłownie,a jeśli sie nie znasz i nie wiesz jak zrobić żeby siedziećw wybranym więzieniu to jesteś nie kompetentny żeby sobie żartować

To jak siedziales to wiesz gdzie sa silownie. Tak apropo to moze podzielisz sie swoja wiedza jak dostac sie do wybranego ZK.

ale dużo tych siłowni zostało skasowane i teraz nie wiem gdzie są.

A gdzie planujesz odbywać karę? Z tego co wiem to w 90 procent ZK są sale do ćwiczeń. W jednych lepsze w innych gorsze.

kamcio29585 napisał:
i teraz nie wiem gdzie są.

I, że tak zapytam, na co liczysz? Że wejdzie na forum ktoś, kto ma wiedzę o wszystkich zakładach karnych w Polsce i poda Ci, gdzie obecnie są a gdzie nie ma siłowni?
Czy może liczysz, że w zakładach karnych więźniowie odpalą laptopy w celach i zaczną pisać: "u mnie jest siłownia", "u mnie są dwie siłownie"?

Czy może liczysz na to, że ktoś napisze: "w 1992, jak wychodziłem z ZK w Pierdziszewie to była siłownia - dwa worki cementu i sztanga, jak jest teraz nie wiem"?

...taaa,gdzieś tam są,ale w większości z.k.siłownie pozamieniano w pomieszczenia "mieszkalne",he,he....chyba wiadomo dlaczego...:razz:

myśle o radomiu,sieradzu lub włocławku

W Radomiu nie ma zakładu karnego. Może zacznij od zdobycia tak podstawowej wiedzy?

....wiadomo że chodzi o przeludnienie...co do Radomia to jednostka śledczo-karna,znajomy z białej tam odsiaduje wyrok...Zadowolony,cele trzyosobowe z prysznicami,siłownia też jest...

tylko z wokand podobno sie nie wychodzi

z tego, co wiem, siłownia może być wszędzie - dwie butelki coli wiązane sznurowadłem i jazda :D w razie potrzeby sznurowadło odwiązujesz i cały pakiet wrzucasz pod łóżko :D

...dwie butelki???:o 5-6zgrzewek wody mieliśmy,reszta to inwencja twórcza,he,he....;)

Na Kurkowej masz na pewno. Na Przeróbce na P2 masz tylko salkę do ćwiczeń, ale nie ma tam żadnego nakładu, bo kiedyś jakiś dym był i zakazali. Na P3 nie ma wcale. A tak po za tym to praktycznie na każdym zamku masz.

Powrót