Siostra pomówiła mnie do Rodziców,że posiadam dziecko pozamałżeńskie

• Autor wątku Autor wątku artur102
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a może to dobry sposób, żeby zaoszczędzić na poczcie ? lepiej złożyć list na Policję....

tu nie chodzi o to czy jest karalne czy też nie i w ogóle nie obchodzi mnie to co zrobiła palicja.
chodzi mi o to czy jak ktoś gada to co mu ślina na język pryniesie i rozpowszechnia kłamstwa powinien zostać ukarany...i proszę prestańcie już z ta policją.

powinien zostać ukarany.
To są Wasze rodzinne sprawy i załatwiajcie je pomiędzy sobą. Najgorsza rzecz, to angażowanie się w spory rodzinne. Pozostawiamy to kancelariom prawnym :).

o rany ! uczepiliście się wszyscy tej nieszczęsnej policji :> przecież oczywiste jest to ,że oni nie działają zgodnie z logiką .

Facet ma poważny problem, a Wy tylko o policji :)

Nie jest fajnie jak opowiadają o tobie głupoty, a ty sam nie masz możliwości obrony.
Każdy z nas padł kiedyś ofiarą pomówień i każdy powinien wiedzieć ,że nie żyje się z tym dobrze.
Posiadanie dziecka nie jest przestępstwem, ale ludzie starsi często traktują sex pozamałżeński jako zbrodnię , może i w tym przypadku tak jest ? to jest zupełnie nieważne ! ważne jest jak może się człowiek obronić przed własną siostrą ! ?
nie mam niestety takiej wiedzy ,więc nie pomogę ;/
pozdrawiam :>

Nie no jakos mi sie w glowie nie miesci ze Policja zostala w to wciagnieta... jakies bzdury wielkie jak dla mnie... Janusz M powiedzial madra rzecz ze najgorsze to angazowac sie w sprawy rodzinne... Swoje brudy pierze sie we wlasnej pralce a nie na zewnatrz...
Ktos juz powiedzial bys pozwal o naruszenie dobr z KC.
Poza tym powiedz jak to jest ze facet lat 40 nie umie rozwiazac takiej sprawy tylko rodzice sa w to wciagani... PARANOJA...

Facet ma poważny problem, a Wy tylko o policji
Cały ten temat jest mało poważny.
Primo, od kiedy rodzice są straszakiem dla 40-letniego mężczyzny?
Secundo, dlaczego do tak błahych (jak na policję) spraw są angażowane powyższe organy?
Tertio, jakim sposobem policja dała się uwikłać w tak banalną sytuację?

W tym temacie najbardziej bulwersująca jest postawa policji a nie sam temat tzw. pomówienia.
Teraz dopiero zrozumiałem dlaczego tak marne wyniki ma ten organ skoro do tak czczych rzeczy jest angażowany.
Powaga tego forum wymagała by przeniesienia tego tematu do Hydeparku, bo cały wątek ma charakter wręcz tabloidowy.

Kerimus napisał:
W tym temacie najbardziej bulwersująca jest postawa policji a nie sam temat tzw. pomówienia.
.
Fakt. Jeśli to prawda ( w co trudno uwierzyć ) to ci panowie powinni szybciutko zmienić zawód. Posada w maglu byłaby ok.

Autor wątku proszony jest i podanie miasta i Komendy Policji, w której policjanci uwikłali sie w tę sprawę. Zostanie wszczęte postępowanie dyscyplinarne!!!!:tuptup:

Jeśli listonoszy angażuje się do sprzedaży środków czystości, to widać w tej miejscowości brakuje listonoszy i ich rolę przejęła Policja. Mundury mają podobne :)
Dzielnicowy robiąc obchód swego rejonu przy okazji roznosi listy. Dwa w jednym.
Tak podobno jest na Alasce. :D Nie wiem, bo nie byłem, ale tak głosi fama. Chyba, że fama się myli. :confused:

Właśnie chyba bardziej.. chyba, że demotywatory kłamią ;p

500981.jpg

Policja cała w swojej krasie.

I Listonosze.

Ostatnia edycja:
Ten drugi z lewej przypomina mi naszego osiedlowego "doręczyciela". Nawet torbę ma.

Kerimus napisał:
Primo, od kiedy rodzice są straszakiem dla 40-letniego mężczyzny?

Kiedy mają w h... kasy i mogą go wydziedziczyć ;)

Obśmiałam się jak norka:D

Inna sprawa, że są rodzice traktujący swoje już np. 60 letnie dziecko jak malutkiego chłopczyka czy dziewczynkę a że dla kasy dorosłe dzieci pozwalają się tak traktować to następna sprawa. :D

Wręczę Wam wszystkim "nagrodę Darwina" . Sobie też za przeczytanie i odpisanie.
Skończ Waś i wstydu oszczędź

A ja tylko dodam, że ten wyraz napisany przez ajs536 pisze się przez "ch" ;)

Kerimus napisał:
A ja tylko dodam, że ten wyraz napisany przez ajs536 pisze się przez "ch" ;)

tak tak mój błąd :) ale to dlatego, ze łzy w oczach miałam :D

ale to dlatego, ze łzy w oczach miałam
I tylko to usprawiedliwia wpadkę, dlatego też nie będziemy rodziców wzywać do szkoły. :D

Powrót