Skarga na kierowce autobusu.

• Autor wątku Autor wątku gabi8855
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gabi8855

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Kierowca mojego autobusu przyjechał na przystanek 10 min za wcześnie przez co spóźniłem się na trening o wartości 10zł. Wiem ze to nie zbyt wiele ale bardzo zależało mi być na treningu .. W jaki sposób mogę napisać skargę na kierowce i na jaką parafkę powołać ?

Ostatnia edycja:
przyczyna jest ze kierwca przyjechał za szybko a skutek taki że nie pojawiłem sie na treningu przez to ze kierowca przyjechał za szybko. koszt odrobienia takiego treningu wiąze sie z kwota 60 zł

gabi8855 napisał:
przyczyna jest ze kierwca przyjechał za szybko
Skoro przyjechał za szybko, to mogłeś po prostu poczekać te 10 minut i pojawić się zgodnie z harmonogramem na treningu. Nie rozumiesz tego, czy może nie rozumiesz, co piszesz?

Loco1 On przyjechał 10 min wcześniej na przystanek a ja nie zdążyłem dobiegnąć do niego i odjechał

Autorowi chodzi o to, że, kiedy zjawił się na przystanku, na którym zamierzał czekać na autobus, okazało się, że autobus już odjechał, gdyż pojawił się na przystanku 10 minut przez przyjazdem wg rozkładu.

składanie skargi na kierowcę i pieniaczenie się w sytuacji gdy chodzi tylko o 10zł a dodatkowo pokrzywdzony ma duże trudności z wyrażaniem swoich myśli - wydaje mi się bezcelowe.

Powrót