Sklep internetowy, zakup laptopa zero odzewu

• Autor wątku Autor wątku mariobrosmajor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mariobrosmajor

Użytkownik
Odpowiedzi
85
Witam, kupiłem laptop w hawkforce.de, wszystko ładnie i szybko dogadywaliśmy się przez e-maile, bo kupiłem laptopa na firmę czyli z fakturą, mam fakturę na e-mail wcześniej mi wysłał, zadzwonić do nich za bardzo nie mam jak bo nie znam niemieckiego ani angielskiego, musiałbym specjalnie kogoś prosić o to żeby zadzwonił w moim imieniu, z sklepem dogadywałem się po angielsku, translate google. wysyłka miała być do 10 dni roboczych, ale po 10 dniach napisałem do nich o ten laptop czy wysłany, to napisali że dopiero w poniedziałek dostaną laptop bo mają problem z prockiem i pamięć ram, i od tamtego e-maila żadnej odpowiedzi nie dostałem, jedyny sposób to zadzwonić albo policja?

przecież możesz sprawdzać Bestellstatus tam pisze czy już wysłany,oni wysyłają DHL a wiec otrzymasz numer i możesz wtedy śledzić przesyłkę

po co, skoro odpisali to dojdzie

ile razy ja na coś czekałam dłużej niż powinno,nawet listy z przeprosinami przychodziły

Ostatnia edycja:
ale ja żadnego numeru u informacji o wysyłce laptopa nie dostałem, kupiłem laptop przez e-mail bo tam dogadałem się jakie części i klawiatura ma być bo w opcji na stronie nie mieli, więc już nie wypełniałem na stronie ze taki i taki laptop i nie mam tego statusu bo tam nie kupiłem, podałem im adres na jaki muszą mi wysłać do niemiec, ale od tamtej pory tydzien temu nie dostalem laptopa ani potwierdzenia o wysyłce, po prostu mi nie odpisują już

na razie jest okej, sprawa z emailem wyjaśniła się, kolega zadzwonił w moim imieniu i się zapytał, sprzedawca mówił ze wysłał już laptopa w tamtym tygodniu, tylko jeszcze żadnej kartki od kuriera nie dostałem żeby odebrać przesyłkę, bo mnie od poniedziałku do soboty w dzień nie ma w mieszkaniu, dzisiaj wcześniej dlatego skończyłem, mam nadzieje że wszystko z laptopem będzie okej, sorki że napisałem ten temat.:o

Powrót