Dobrze,ze znalazlam to forum.Troche mnie dwie ostatnie wypowiedzi pocieszyly.
Moja sytuacja wyglada nastepujaco,otoz natknelam sie tydzien temu na falszywa oferte pracy w internecie.firma niby z USA oferowala prace,ktora jak sie pozniej okazalo po dalszym wglebieniu okazala sie "praniem pieniedzy"...Dzieki Bogu,ze nie dałam sie na to namowic!!!Oferta pracy wygladala kuszaco,aczkolwiek troche podejrzliwie.Po emailach od tej firmy okazalo sie jednak,ze praca miala wygladac tak ze przesylanoby mi pieniadze na konto,a ja robiłabym za słupa i wysyłała ten brudny szmal do inncyh krajow.
Ostrzegam wszystkich,NIE DAJCIE SIE NABRAC...

((
Przejde do mojej terazniejszej sytuacji, konto w Lloyds mam zablokowane od 4dni,w sumie do konca nie wiem dlaczego,bo za duzo nie chcieli powiedziec,ale przynalam sie od razu,ze podalam duzo swoich danych nie tym ludziom co trzeba...Podejrzewam,ze konto zostalo zablokowane poniewaz zlodzieje probowali ukrasc mi pieniadze z konta,choc bylo tam tylko 10funtow,(kto wie,mogli zrobic mi debet,bo slyszalam ze na classic account mozna...) aczkolwiek mogli probowac sie wlamac na konto i po nie udanych probach konto zablokowano automatycznie. Mam strasznego stresa,bo nie wiem dokladnie co sie stalo.Poprosiłam Policje zeby przysłano mi policjanta do domu,zeby moc mu przedstawic cala falszywa oferte pracy i to ze sie nie zgodzilam na nia.
Poradzcie cos.co z tym bankiem?
Pozdrawiam