skreslenie z listy studentow

• Autor wątku Autor wątku paczus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

paczus

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam,powinienem zacząć 5 semestr studiow stacjonarnych ale zostałem z dniem 12 paz .skreslonyz listy studentow .
powod niezaliczenie 1, 3i 4 semestru .ale na 4 semestrze otrzymalem zgodeę prodziekana ze mogę dalej studiowac ale musze zaliczyc matę z 1 semestru ,mialem warunek i go nie zaliczylem ale mimo to prodziekan wydal zgodę .drugi semest zaliczony , z 3 semestru trzy przedmioty ale tez zgoda na warunki . 4semestr to juz masakra ale to juz w tej pandemi zajecia online,egzaminy przekladane .chcę złozyc wniosek o wznowienie studiow od 3 semestru ale w regulaminie jest ze jak pierwszy semestr nie zaliczony to nie mozna zaczac od 3 semestru tylko od poczatku.
Pytanie moje jest takie czy prorektor moze z uwagi na pewne okolicznosci odstapic od tego reglaminu bo kurczę tylko 1 przedmiot z 1 semestru do zaliczenia ,drugi semestr zaliczony i szkoda tego czasu .Czy da rade to obejsc

Rozmawiaj z rektorem. To jego decyzja.

no tak wiem ale chodzi o to czy rektor moze wyjśc poza regulamin i przywrocic mnie na 3 semestr jesli w regulaminie jest ze mozna jesli 1 semestr jest zaliczony a umnie jest 1 przedmiot z1 semestru niezaliczony. moze ktos miał podobne przypadki

ktos miał taki przypadek ,prosze o jak najwięcej odpowiedzi.

karolla odpowiedziała że prorektor może ale to spotkałaś sie z takim przypadkiem

To zależy tylko od twojego prorektora. Pamiętam na wydziale takich ananasów którzy mieli tyły tak jak ty o co 2 tyg z kwiatami do prorektor żeby upraszać o terminy czy nowy warunek .itd. zwykle się udawało. To czy koms się udało czy nie nie ma znaczenia to zależy od ciebie i twojego prorektora.

Powrót