slub w AS grochow

• Autor wątku Autor wątku aniaantos
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

aniaantos

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
28
Witam. Moj konkubent przebywa na sankcji od 11.05.15r .mamy 5 mies synka... chcemy wziasc tam slub, ale kompletnie nie wiem jak mam to zalatwic.. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje :)

aniaantos napisał:
Witam. Moj konkubent przebywa na sankcji od 11.05.15r .mamy 5 mies synka... chcemy wziasc tam slub, ale kompletnie nie wiem jak mam to zalatwic.. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje :)
...

dzieki :) a czy jest taka mozliwosc zebym Ja odebrala z urzedu akt ur mojego konkubenta?

Jest tymczasowo aresztowany ?
Jestem przekonany, że nie dostanie zgody na ślub w AŚ.

przebywa na sledczo-karnym. dlaczego moze nie dostac?

aniaantos napisał:
Moj konkubent przebywa na sankcji od 11.05.15r
Co przez to rozumiesz ?
W gwarze złodziejskiej sankcja to tymczasowe aresztowanie.

ZbigTan napisał:
Jestem przekonany, że nie dostanie zgody na ślub w AŚ.

A dlaczego ma nie dostać zgody? Żaden prokurator czy sędzia nie może stanąć na drodze do szczęścia niewinnego przecież jeszcze człowieka. Skazanego zresztą też. Bo go wszyscy obrońcy praw człowieka zjedzą.

Ale ... ze spokojem organ dysponujący może nie dać zgody na widzenie. A przecież ślub to forma widzenia. Albo da w sposób uniemożliwiający bezpośredni kontakt - przecież można wziąć ślub "przez telefon".

jest na sankach i ma odwieszony stary wyrok czyli sledczo-karny.... Pani prokurator nie utrudnia nam kontaktu , mam widzenia 2 razy w mies razem z synkiem

forg napisał:
A dlaczego ma nie dostać zgody?
A dlatego, że tymczasowe aresztowanie to izolacyjny środek zapobiegawczy. Do zawarcia związku małżenskiego potrzebny jest jeszcze urzędnik oraz świadkowie. Uważam, że nie ma takiej opcji.
@aniaantos, pisz po ludzku. Jest tymczasowo aresztowany, czy nie ?

pisalam przeciez ze jest na sledczo-karnym... Czyli ze jest na sankcji a jednoczesnie odbywa odwieszona mu kare

aniaantos napisał:
pisalam przeciez ze jest na sledczo-karnym... Czyli ze jest na sankcji...
Przecież pytałem, jest tymczasowo aresztowany czy nie ? Konkretnie.
Jeżeli jest tymczasowo aresztowany, to uważam że nie ma szans na ślub w areszcie.
Resztę sobie dopowiedz sama.

ZbigTan napisał:
A dlatego, że tymczasowe aresztowanie to izolacyjny środek zapobiegawczy. Do zawarcia związku małżenskiego potrzebny jest jeszcze urzędnik oraz świadkowie. Uważam, że nie ma takiej opcji.

A na jakiej podstawie tak twierdzisz? Przecież to nic innego jak widzenie tymczasowo aresztowanego z konkretnymi osobami. Dokładnie czterema osobami.

@forg, twierdzisz że autorka wątku dostanie zgodę na ślub w AŚ, ja twierdzę że takiej zgody nie dostanie. Niech rozsądzą fakty. @aniaantos, daj znać jak to się zakończy.

godzine temu sie dowiedzialam ze sankcja zostala uchylona :)

ZbigTan napisał:
@forg, twierdzisz że autorka wątku dostanie zgodę na ślub w AŚ,

Gdzie ja tak twierdzę? Ja tylko pytam na jakiej podstawie twierdzisz, że "organ dysponujący" ma prawo stanąć na drodze do szczęścia prawnie niewinnego człowieka.

Co do śmierci tej dziewczyny to wielka tragedia i zaniedbanie ze strony słóżby zdrowia co tam się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie jest tam jedna piguła st.szer.anna b.która urządziła sobie prywatny forwarg czuje się bez karna jest wolgarna zreszta sama domnie powiedziała że pokaże mi jaka jest suka.odrazu napisałem skargę do dyrekcji i zaniosłem to wychowawcy.po przeczytaniu wychowawca wraz z koordynatorem uśmiechnęli się i powiedzieli ze pani ta zostanie przeniesiona na inny pawilon i oddali mi ta skargę po 2 dniach byłem odrazu przewieziony do innego zakładu z wpisem w akta ze jestem roszczeniowiec.mam kilku świadków co do wulgarności pani Anny b.zrobie co będę mógł i mam nadzieje ze ta pomylona zadufana w sobie baba nie będzie pełnić funkcji jaka narazie pełni!!!prosze o pytania udzielę wszelkich info na temat słózby zdrowia w as grochow

Ja myśle ze coś zrobię kontaktowałem się z mec. I jak naj bardziej da się coś z tym zrobić mam podbijane na xero książeczki z aś także mam wszystko na papierze mam też świadków co do wulgarności Anny oraz jej różnych zaniechań i łamania prawa na porządku dziennym.informowałem funkcjonariuszy o zachowaniu pielęgniarki Anny b.to tylko machali ręka i mówili co musi mieć z nią mąż!!!!!moja cała akcja z p.anna zaczęła się od tego ze podczas posiłku w sałatce był kamień który to pokruszył mi 2 zeby prosiłem wielokrotnie pisałem prośby o dowiezienie mnie do stomatologa oczywiście byłem doprowadzony w as do stomatologa ale lekarz powiedziała ze w as nie jest w stanie mi pomóc potem byłem jeszcze 4 krotnie u tej samej p.dr i za każdym razem mówiła to samo wreszcie przed samymi świetami dostałem zapalenia przez 16 dni karmili mnie antybiotykiem a do stomatologa nie zawieźli za to na Rakowiecką wozili mnie 3 razy i ciagle kłamali ze albo zdjęcie nie wyszło potem powiedzieli ze zdjęcia zaginęły i takie tam inne bajki.dobrze ze po przyjęciu mnie byłem u stomatolog i jest w książce ze mam zdrowe zeby i nie pokruszone.a książeczkę nam odbita na xero tylko dla tego ze ta wstreta baba poszła na urlop bo nawet nie chciała książeczki odbić pisałem chyba ze 3 prośby o to.zrobili sobie prywatny forwalk z aresztu i czuja się bez karni każdego dnia łamią prawa człowieka.otworzyli mi p2 i nie legalnie przetrzymywali mnie na tak zwanym zamku klasyczne łamanie prawa.jak ktoś ma jakieś pytania to proszę pisać chętnie się podzielę informacjami które znam z autopsji

Powrót