D
dawidbobola
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 120
Witam gdzie się zgłosić w sprawie zadośćuczynienia za słup na działce.. według nowego prawa można w końcu wygrać tę sprawę.. 2 razy pisałem do Enea ale cisza
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może napisałby Pan o co dokładnie zwracał się w tych pismach. W zależności od tego co było już pisane trzeba podjąć decyzję czy jeszcze ponowić korespondencję z przedsiębiorstwem przesyłowym czy skierować się do mediacji lub sądu. W tym ostatnim przypadku istnieje możliwość złożenia wniosku o przyznanie pomocy prawnej z urzędu do sporządzenia pozwu i reprezentowanie w takiej sprawie.dawidbobola napisał:2 razy pisałem do Enea ale cisza
Witam pisałem o słup na działce którego niema wpisanego w księgę wieczystą i nigdy nie było spisanej żadnej umowy nawet z teściem .. chodzi o ustawe trybunału z grudnia poprzedniego roku. Raz dostałem odpowiedź że mam wysłać mapki i numer księgi wieczystej wraz z aktem własności . Minęły 2 miesiące i cisza.. potem drugi raz pisałem o tą sprawę i oprócz odpowiedzi automatycznej z systemu nic więcej nie dostałemByrhtnoth napisał:Może napisałby Pan o co dokładnie zwracał się w tych pismach. W zależności od tego co było już pisane trzeba podjąć decyzję czy jeszcze ponowić korespondencję z przedsiębiorstwem przesyłowym czy skierować się do mediacji lub sądu. W tym ostatnim przypadku istnieje możliwość złożenia wniosku o przyznanie pomocy prawnej z urzędu do sporządzenia pozwu i reprezentowanie w takiej sprawie.