H
honefoss
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 5 602
Claudia63 napisał:Nie moge przeslac tego wyroku, jest bardzo dlugi, a ja nie wiem co jest najwazniejsze w nim. Mysle, ze potrzebuje dobrego Adwokata, ktory pomoglby mi to zrozumiec i powiedzial co mam robic dalej. Wpadlam w rece oszustow, ktorzy podawali sie nie za te osoby, ktorymi sa. Caly czas myslalam, ze mam doczynienia z Profesorem Pikulskim i taka osoba nie moze sie mylic.
Co robic?
Pozdrawiam.
Też uważam, że potrzebny ci prawnik w realu - pytanie tylko, czy do sprawy prawdopodobnego oszustwa czy też można jeszcze coś zdziałać w sprawie urządzeń energetycznych na twojej działce. W tej pierwszej sprawie (czyli oszustwa tego Walczaka) ja ci nie pomogę, bo po prostu się na tym nie znam - bardzo jednak ci radzę byś skontaktowała się z jakimś prawnikiem od spraw cywilnych i przekazała mu wszystkie dokumenty jakie masz. Tutaj na odległość nic się nie doradzi, trzeba przestudiować pełnomocnictwa które podpisałaś, sprawdzić pisma wysłane w twoim imieniu do sądu itp.
W sprawie drugiej być może bedę w stanie ci coś doradzić - przynajmniej powiedzieć, czy masz jeszcze jakieś szanse w sądzie albo czy je przynajmniej miałaś tylko twoi prawnicy (o ile nimi byli...) spaprali sprawę. Jeśli chcesz bym to zrobiła, prześlij uzasadnienie pierwszego wyroku oraz apelację od tego wyroku (pismo procesowe skierowane do sądu apelacyjnego przez twoich prawników) na mój forumowy mail czyli:
bhg@gazeta.pl