śmieci + stary tw

• Autor wątku Autor wątku beata*
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Temat wolny

To ja dziewczyny z takim pytanie- czy któryś z waszych siedzi Kielcach?

...witam w piątek 13 tego......mam nadzieję że szczęśliwy dla wszystkich....:)

witajcie. a ja sie troszke pochwale. wczoraj mojego łobuza przewieziona na p3 :D po pierwszej przepustce zmienili mu podgrupe, co prawda mam dalej do niego, i nie bardzo wiem jak sie tam wybrac ale mam nadzieje ze dam rade. dzisiaj mam zamiar tam jechac.

eh ciezki jakis dzien dzisiaj... juz nie mam sily czekac na jkikolwiek znak od niego o liscie to juz w ogole moge zapomniec. wyslalam rowny miesiac temu nie dostalam nic z powrotem zastanawiam sie czy w ogole przeszedl cenzure czy nie zostal przypadkiem zatrzymany w aktach. masakra... jeszcze zmeczona do tego wszystrkiego jestem i z uczelnia problemy...wrrrrr

Julia myślę ż w krótce dostaniesz list więc głowa do góry, a też tyle czekałam na pierwszy list, pewnie i nie tylko ja.pozdrawiam ;)

ale to nie jest pierwszy!!:mad: no ale co zrobic?cierpliwosc jest podobno wynagradzana:D

Julia a moze Twój nie ma znaczków?Spróbuj wysłac następny ze znaczkami wiesz to różnie bywa!!:o

julia_myszka - do mnie w październiku przyszedł list z lipca, więc wiesz - różnie to bywa;).

Dobrze, ze dzisiaj już wszystko działa:D

I mamy 13 piątek- WITAJCIE:D julka z listami już tak jest zwłaszcza na areszcie idą dłużej jak ze Stanów- ot taki żarcik:) a zdarza się również że zaginą:(skup się na uczelnia mam nadzieję, że te problemy na uczelni to nic poważnego. A u nas specjalistką w pisaniu listów jest rustyka, ta to się dopiero napisała listy dłuuugie i hm pewnie namiętne. Raz nawet chciałam żeby mi podrzuciła wzór bo nie wiedziałam już co pisać ale nie chciała-chytrusek;) Pozdrawiam wszystkie cieplutko.

Wysłałam mu w liscie dwa znaczki i kartki ale GLUPIA JESTEM i nie pomyslalam i kopertach( jaki ze mnie baran!!

Hahahah specjalistka od listów hahaha dobre Izulka dobre.Ostatnio chciałam sobie je poczytać ale tyle tego było, że zrezygnowałam :).Jeszcze będzie okazja do popisania.Julia jeśli jest tymczasowo aresztowany to powinni dać mu znaczki i koperty z AŚ, bynajmniej na pierwszy list mój A tak dostał.

Ja to się kiedyś zabrałam za czytanie tych co napisałam przez 5 lat a nazbierało się tego że ho ho i wiecie co............. nudaaaaa : kocham, tęsknię i takie tam pierdolele czym ten mój P tak się zachwycał:what:

nudaaaa...a dlaczego my wszystkie jak głupie zekamy na takie listy z ta nudąąą....Julia zasuwaj i wysyłaj kolejny list...ja wysyłam prioretetem i takie same znaczki wysyłam jest dużo szybciej....:brawo::brawo:

zawsze idzie priorytetm. tylko ja nie wiem czy on w ogole dostaje listy i czy chce je dostawac:( Dzisiaj jest taki dzien ze nic nie wiem. A na uczelni troszke si eporobilo problemow z ktorych nei wiem jak wyjde ale jakos musze sobie poradzic.

Chce i pewnie tez na nie czeka...Nie nakręcaj się niepotrzebnie:ooo::ooo:

Witam wszystkie Dzielne Kobietki, Pozdrawiam i życzę pogodnego dzionka :)
Mojego Łobuziaka przenieśli 300 km od miejsca zamieszkania, i jeszcze po tygodniu zmienili mu grupę z p2 na p1, ale wiecie nauczyłam się żyć nadzieją i myślą o dniu w którym Go wypuszczą. :) wiem jedno zniknę wówczaz dla całej reszty świata na kiiiiilkaaa wspaniałych dni... Pozdrawiam :D

Janusz M. wiem ze Baran to partner owcy :P ale tak mi się jakoś napisało:) no pewnie się nakręcam tak jak ostatnio nakręcałam się długo, że pewnie nie chcę bym do niego pisała ze na pewno wyrzucił ten list do śmieci a on mi odpisał, że się bardzo ucieszył i czy mogłabym napisać jeszcze jeden lub więcej :D eh ale czemu to tak długo trwa? :rolleyes:

Ja ogólnie nie lubie pisac listów ale jak namazałam pierwszy 5-kartkowy formatu A-4 to mój sie za głowę złapał:D:D.A dlugo? zapomniałas że tam czas płynie innaczej i na wszystko trzeba czekac??????Cierpliwośc to chyba pierwsza rzecz której musimy się nauczyc a ja wyrywna jestem i też bym chciała teraz, zaraz a tak sie nie da!!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót