Y
yvonna30
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Otrzymaliśmy spadek na terenie Niemiec po obywatelu polskim ,kawalerze,dla nas był sąsiadem więc osoba obca z punktu widzenia prawa. Po długiej drodze sądowej ,Sąd polski na podstawie testamentu notarialnego stwierdził nabycie jego na kożyść naszą ale okazało się że te nieruchomości na terenie Niemiec mają mieszkańców .Proszę o pomoc konsul Niemiecki nie jest mi wstanie pomóc dał mi listę adwokatów Niemieckich i niewiem jak mam dalej sobie poradzić.
Mam postanowienie Sądu Rejonowego z 2009 roku
Odpis aktu zgonu, urodzenia
Akt notarialny umowa dziedziczenia z 1998 roku sporządzona na terenie Niemiec przez spadkodawcę dla małrzeństwa Niemieckiego ale oni jego finansowo oszukali i wszystko przepisał na nas sąsiadów polaków w 2000 roku w testamencie sporządzonym u Notariusza. Proszę o pomoc jak mam nabyć spadek na terenie Niemiec .Polski adwokat pomóg nam w Polsce w Sądzie teraz szukamy pomocy adwokata który zna prawo spadkowe Niemieckie .:sad:
Mam postanowienie Sądu Rejonowego z 2009 roku
Odpis aktu zgonu, urodzenia
Akt notarialny umowa dziedziczenia z 1998 roku sporządzona na terenie Niemiec przez spadkodawcę dla małrzeństwa Niemieckiego ale oni jego finansowo oszukali i wszystko przepisał na nas sąsiadów polaków w 2000 roku w testamencie sporządzonym u Notariusza. Proszę o pomoc jak mam nabyć spadek na terenie Niemiec .Polski adwokat pomóg nam w Polsce w Sądzie teraz szukamy pomocy adwokata który zna prawo spadkowe Niemieckie .:sad: