E
ela198323
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Od urodzenia mieszkam w kamienicy ktorej wlascicielem byla moja babcia i jej brat brat zostawil testament przepisal swoje udzialy na dwoje dzieci ,zas moja babcia nie zostawila testamentu a miala troje dzieci moj tata nie zyje czy po jego smierci spadkobiercami staje sie moja siostra i ja???.czy mamy cos do powiedzenia w sprawie zarzadzania kamienica bo w urzedzie jako administratora uznaja tylko mojego woja (brata taty) czy my juz nic nie mamy do powiedzenia ??? wojek bez naszej zgody melduje kogo chce w kamienicy czy ja moge zrobic jakies zastrzezenie w urzedzie ze niezgadzam sie na meldwanie kogos w kamienicy bez mojej zgody???w urzedzie tlumacza sie ze uznaja go jako administratora bo placi podatki tylko ze on pobiera od lokatorow czysz a ja nie .Pozatym twierdzi ze ja i moja mama tez musimy placic mu czynsz mama placila babci jak babcia zyla teraz nie wie komu ma placic musi placic mu jak on jest tylko sadkobiercą tak samo jak ja??????.pozatym woja nie robi w kamienicy nic od smierci babci ja na wlasy koszt wyremontowalem klatke schodowa .