M
monkey
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam szanownych forumowiczów.
Dzwoniono do mnie wczoraj z kancelarii prawniczej. I powiedzieli, że chcą ode mnie podpis pod dokumentem który świadczyłby o tym, że zrzekam się spadku
ok
po pani X której tak na dobrą sprawę nie znałem i niestety już nie poznam... W testamencie starsza pani oświadczyła, że przekazuje wszystko synowi swojego męża lecz ten mieszka za granicą i chyba nie mogą się z nim skontaktować czy coś bo spadek ten najwidoczniej jest do podziału(sprawa ciągnie się już od 87 roku
)
Co ja mam biedny robić? Podpisywać to? Trochę głupio podpisywać się pod testamentem którego się nawet na oczy nie widziało.
Dodam jeszcze, że osoba która zostawiła ten testament była chyba chrzestną mojego dziadka czy jakoś tak...
Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje za wszystkie przydatne informację.
Pozdrawiam
Dzwoniono do mnie wczoraj z kancelarii prawniczej. I powiedzieli, że chcą ode mnie podpis pod dokumentem który świadczyłby o tym, że zrzekam się spadku
Co ja mam biedny robić? Podpisywać to? Trochę głupio podpisywać się pod testamentem którego się nawet na oczy nie widziało.
Dodam jeszcze, że osoba która zostawiła ten testament była chyba chrzestną mojego dziadka czy jakoś tak...
Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje za wszystkie przydatne informację.
Pozdrawiam