spidek.pl

• Autor wątku Autor wątku malewar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

malewar

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam. Wraz z moja siostra zarejestrowalismy sie na dwa odrebne konta na stronie Gra Spidek - czy jesteś dość szybki? - Gł?wna . Jest to gra polegająca na tym, że najpierw wysyła się smsy, a potem otrzymuje się pieniądze do gry na stronie. Gralismy tylko miedzy sobą, ponieważ umowilismy sie, ze calosc pieniedzy wygra tylko jeden z nas. Niestety, kiedy zlecilem wyplate, wlasciciel strony odpowiedział, ze jako ze kody potrzebne do gry byly wyslane z jednego nr tel. wskazują na to, że uzywalem wielu kont (niezgodnie z regulaminem), co jest nieprawda. Odmowil przez to wyplaty 100zl na moje konto bankowe. Rozmowy poprzez e-maile nie przyniosly zadnego rezultatu. Ewidentnie nie chce wyplacic wygranych przeze mnie pieniedzy. Co powinienem w tej sytuacji zrobic? Gdzie zgłosic sprawe. Zarowno ja i moja siostra mamy ukonczone 18 lat i zapoznalismy sie w pelni z trescia regulaminu i go przestrzegalismy. Pozdrawiam.

Witam,

a czy jest jakiś zapis w regulaminie, który zabrania używania jednego numeru telefonu do wielu kąt - czyli na to, na co powołuje się właściciel?

Nie, nic takiego nie ma. Teraz sie tlumaczy ze to 'nieetyczne' przelewac tak pieniadze z komorki na konto, ze to nie jest 'idea' tej gry. Nie ma zadnego dowodu na to, ze tylko ja korzystalem korzystalem z wielu kont. Niech sobie sprawdzi ip. Moje ip jest z Polski, a mojej siostry z UK, wiec to niemozliwe, zebym byl jednoczesnie w dwoch miejscach. Mam zglosic sie do prokuratury czy na policje? Nie odpuszcze mu, bo to jest zwyczajne chamstwo. Ciekawe ile osob wyplaca. 1/50? 1/100? Nie mowiac o jego prowizji z kazda gre. Prosze poradzcie cos:) Pomozcie mi wygrac:)

to sprawa cywilnoprawna dla ewentualie rozważenia przez Sąd Cywilny ,a nie organa ścigania...

Czyli pojsc do prokuratury? Na pewno nie chce placic za prawnikow, a jezeli przegram to bede placil jakies koszta sadowe?

Naiwnych będą nie chcę napisać co
po co wchodziliście w takie bagno
po prostu brak słów

Markiz32 napisał:
a ja po chińsku piszę..?

Jezeli pomagasz komus, to badz mily, a jezeli nie potrafisz, to daruj sobie. To bylo pytanie retoryczne, potwierdzenie tego co powiedziales i dalsza wypowiedz.

A tak w ogole to zglosze ta sprawe. Nie podaruje gosciowi. Zloze tez wniosek o nieplacenie kosztow sadawych jako ze jestem uczniem, moze sie uda.

malewar i jak sie sprawa potoczyła? jakie koszty poniosłeś?
bo jak widać www.spidek.pl już jest nieaktywny?

Ha ha zgłosił i co dalej
pewnie
po prostu brak słów

Powrót