A
andrz33
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
jakis czas temu (4 lata) mialem sklep w C.H. i niestety zdarzylo sie tak ze czynsz zaplacilem w okienku przyjmujacym wplaty.okazalo sie ze wlasciciel tegoz okienka jest oszustem i stracilem pieniadze .sad umorzyl sprawe gdzy okazalo sie ze to byl tylko slup.wlasciciel oddal sprawe do sadu i oczywiscie wygral .zawarlem umowe z komornikiem i spalcalem w miare mozliwosci zaleglosc (zaznaczam iz nie mam juz sklepu).niestety dla firmy komornik byl malosciagalny wiec wynajeli firme windykacyjna.
moje pytanie brzmi :
czy mozna jakos skierowac wlasciciela mojego zadluzenia do tego goscia co mnie oszukal i niech sciaga od niego dlug.ja zreszta caly czas uwazam ze czynsz zaplacilem. ta cala sprawa doprowadza mnie do szalu czlowiek ciezko tyra a tu jakis gnuj okradnie cie a ty jescze musisz za niego placic .moze ktos mial podobne sprawy czekam na odpowiedz.
moje pytanie brzmi :
czy mozna jakos skierowac wlasciciela mojego zadluzenia do tego goscia co mnie oszukal i niech sciaga od niego dlug.ja zreszta caly czas uwazam ze czynsz zaplacilem. ta cala sprawa doprowadza mnie do szalu czlowiek ciezko tyra a tu jakis gnuj okradnie cie a ty jescze musisz za niego placic .moze ktos mial podobne sprawy czekam na odpowiedz.