Sprawa alimentacyjna i ustalenie ojcostwa

• Autor wątku Autor wątku buntownik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

buntownik

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam
Chciałbym zaczerpnąć porad na temat rozprawy, która mnie czeka.
Otóż chciałbym otrzymać informacje jakie sędzia może zadać pytanie odnośnie tej sprawy.
Jeżeli by się już okazało, że faktycznie dziecko jest moje, to ile sąd zatwierdziłby sumę jaką musiałbym płacić ?
(dodam iż mam pracę na umowę/zlecenie i nie jest to duża kwota bo około 700 zł)

Proszę o wypowiedzi. pozdrawiam

Mam wrażenie, że nie znasz odpowiedzi na te pytania - a zazwyczaj jak ktoś nie zna to właśnie wypisuje takie txty jak Ty
bez urazy ale napisałem konkrety, które mnie interesują.

[cytat="buntownik":2odun4qq]Mam wrażenie, że nie znasz odpowiedzi na te pytania (...)[/cytat:2odun4qq]
Jedynie chciałem Ci pomóc tym postem :
[cytat="Bedek":2odun4qq]poszukaj na forum buntowniku ![/cytat:2odun4qq]
Ale może znajdziesz jakiegoś jasnowidza :ooo:

Tak dla Twojej wiadomości - właśnie przeglądnołem forum w poszukiwaniu odpowiedzi na mój dany temat i co ? ... - nie znalazłem odpowiedzi na nie...

a pisząc właśnie takie wypowiedzi tylko liczysz na to, że będziesz miał na swoim koncie dużo postów....

zakładam temat o danej sprawie z konkretnymi pytaniami i nie obraziłbym się jakby, któryś dobrze znał sytuację, w której potrzebuję pomocy....

Trudno zgadywać o co będzie pytał Sąd nie znając sprawy. Pewnie będzie pytał m.in. o ewentualne współżycie z matką dziecka w okresie do 300 dni przed porodem, a w wątku alimentacji m.in. o Twoją sytuację osobistą, majątkową, zarobkową, zawodową itp.

300 dni ?? :O loool trochę długi okres czasu....
ja z nią współżyłem tylko 2 razy, a z tego co wiem to miała dużo adoratorów - przed, w trakcie i po mnie ....

MMPM - napewno się zapyta - odpowiedź jest prosta ... NIE, ale to wyniknie dokładnie z badań

Powrót