J
joanna302
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Witam mam pytanie czy mam szanse wygrać sprawę sądową ze sprzedawcą sprzętu laptop. Od samego początku sprzęt był uszkodzony laptop nie ładował baterii 3 reklamacje złożone w serwisie sprzedawcy 3 razy odesłany(obciążając mnie kosztami 150zł )z adnotacją nie znaleziono usterki. (laptop nie działa bez kabla podłączonego do sieci)
sprzęt w został uszkodzony przez serwisanta szkoda została zgłoszona sprzedawcy, nie kurierowi gdyż było to ewidentne uszkodzenie przy demontażu.
Sprawa została zgłoszona do rzecznika praw konsumenta który wystąpił o mediacje sprzedawca obstaje przy swoim że sprzęt jest sprawny. Czy mam szanse wygrać w sądzie? Czy tylko narażę się na dodatkowe koszty?
sprzęt w został uszkodzony przez serwisanta szkoda została zgłoszona sprzedawcy, nie kurierowi gdyż było to ewidentne uszkodzenie przy demontażu.
Sprawa została zgłoszona do rzecznika praw konsumenta który wystąpił o mediacje sprzedawca obstaje przy swoim że sprzęt jest sprawny. Czy mam szanse wygrać w sądzie? Czy tylko narażę się na dodatkowe koszty?