Sprawa w niemczech Pomocy !!

• Autor wątku Autor wątku Ryuzaki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Ryuzaki

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam mam 19 lat wracalem z hollandi zostalem zatrzymany przez policje w niemczech policjant powiedzial ze jestem nacpany zabrali mnie na komisariat byli bardzo uprzejmi zrobili mi testy na sline i krew spisali moje dane niezatrzymali mi prawka po ok 1 h odwiezli mnie do samochodu kazali sie przespac i jechac do domu przyszlo mi pismo z sadu w ktorym pisano ze wszczeto postepowanie przeciwko mnie ze bede miec sprawe tak to bylo napisane z paragrafu 29 Btgm wydaje mi sie ze to poaragraf za posiadanie narkotykow chociaz nic nieznalezli a bakalem sobie w hollandi dzien wczesniej co mi grozi grzywna odsiadka .... zapomnialem dodac ze pojawil sie tez paragraf 170 abs

Ostatnia edycja:
ktos pomoze

a bakalem sobie w hollandi dzien wczesniej co mi grozi grzywna odsiadka .... zapomnialem dodac ze pojawil sie tez paragraf 170 abs
Jesteś pełnoletni odpowiadasz sam następnym razem zanim pojedziesz pomyśl.

Ktorys z punktow §29 BTGm dotyczy Pana.Raczej napewno punkt pierwszy bo przy uprawie Pana nie zlapano.

29 BTGm oznacza:

(1) karą pozbawienia wolności do pięciu lat lub grzywna nałożona na każdego, kto nielegalnie produkuje pierwsze uprawy narkotyków, handel nimi zmuszały ich do obrotu bez przywozu, wywozu jest sprzedawany, emituje jeszcze na rynku przynosi, nabywa lub w inny sposób stanowi drugi patroszone preparatu (§ 2 ust 1, nr 3) bez zezwolenia zgodnie z § 3 ust 1 nr 2 produkcją narkotyków trzecich bez, posiadający również pisemne Zgody na nabycie za, 4 (uchylony) 5.entgegen § 11 ust 1 zdanie 2 narkotyków wykonuje 6.entgegen § 13 pkt 1 określają narkotyczne), b) biorąc pod uwagę, lub do bezpośredniego spożycia, liście 7.entgegen § 13 ustęp 2 a) leków w aptece lub weterynaryjnych apteczka, b) diamorfina jako firma farmaceutyczna daje, 8.entgegen § 14 ust 5 reklamuje odurzających,nieprawidłowych lub niekompletnych danych do siebie lub inną lub na podstawie przepisu o znieczulenie w celu uzyskania zwierząt innych 10.einem możliwość nieuprawnionego przejęcia lub nieuprawnionym dystrybucji narkotyków, w które zaopatrzono lub przyznać takie możliwości lub egoistyczny i podawania do wiadomości publicznej inne nieuprawnione użycie narkotyków doprowadziło do 11. zezwolenia zgodnie z § 10a kolejną okazją dla nieautoryzowanych przestępczości.

§170 ABS dotyczy tego samego-one zawsze chodza parami.

No dziekuje czyli zapewne dostane grzywne pieniezna ktos orientuje sie ile mozna dostac

Powrót