Sprawdzian z ubiegłego roku.

• Autor wątku Autor wątku xxxxcx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

xxxxcx

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Cześć :)

Mam problem z nauczycielem jezyka polskiego w mojej szkole. W 2 klasie, pod koniec roku nie byłem obecny na sprawdzianie z polskiego. Mimo to miałem dobre oceny i na koniec otrzymałem ocene 4. Teraz jestem w 3 klasie, i nauczyciel każe mi napisać ten sprawdzian z ubiegłego roku szkolnego, mówi ze jeśli nie napisze to postawi mi 1, i może mi dać 1 na koniec roku. Czy może w ogole kazać mi pisać sprawdzian z ubiegłego roku i wstawić 1 kiedy go nie napisze ?

Bardzo prosze o pomoc.

Sprawdź w statucie szkoły. To pierwsza czynność którą powinieneś zrobić jeśli masz jakieś wątpliwości.

Sprawdzałem status z rodzicami i to wielokrotnie, jednak nic tam nie ma na ten temat..

To napisz ten sprawdzian. Chyba, że napisanie go stanowi jakiś problem. Jeżeli tak to zgłoś sprawę dyrekcji.

xxxxcx napisał:
Cześć :)

Mam problem z nauczycielem jezyka polskiego w mojej szkole. W 2 klasie, pod koniec roku nie byłem obecny na sprawdzianie z polskiego. Mimo to miałem dobre oceny i na koniec otrzymałem ocene 4. Teraz jestem w 3 klasie, i nauczyciel każe mi napisać ten sprawdzian z ubiegłego roku szkolnego, mówi ze jeśli nie napisze to postawi mi 1, i może mi dać 1 na koniec roku. Czy może w ogole kazać mi pisać sprawdzian z ubiegłego roku i wstawić 1 kiedy go nie napisze ?

Bardzo prosze o pomoc.

Ubiegły rok został zamknięty - ukończyłeś klasę II, zostałeś oceniony, otrzymałeś promocję. W jakim celu masz napisać sprawdzian z poprzedniego roku szkolnego? Sprawdź wymagania edukacyjne z języka polskiego do klasy III, które otrzymałeś we wrześniu - to jest podstawa oceny z przedmiotu.

Powrót