Sprzedasz telefonu

• Autor wątku Autor wątku krocboys
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krocboys

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam. Jestem osobą prywatną i sprzedałem telefon uszkodzony. Napisałem w ogłoszeniu że telefon jest uszkodzony a dokładnie dotyk opisałem telefon dałem zdjęcia i go zresetowałem kupujący w wiadomości prywatnej na OLX telefon wysłałem niestety z pudełkiem od innego telefonu telefon czarny a pudełko było od niebieskiego pomyliłem się ponieważ miałem dwa takie same telefony z kupującym dogadałem się że doślę mu orginalne pudełko a on odeśle mi to drugie po dwóch dniach od tej sytułacji gdy przesyłke już nadałem kupujący stwierdził że telefon jest zablokowany kontem google chodź nie widziałem żeby był zablokowany i domaga się zwrotu twierdzi że żaden sposób na odblokowanie nie działa a na youtube jest bardzo dużo poradników dodam tylko że w telefonie został wymieniony przez kupującego wyświetlaczy czy powinnem przyjąść zwrot?

najpierw to proponuje napisać tak post, by dało się go czytać. kropki , przecinki mile widzialne.

po drugie tematów o sprzedaży prywatnej była cała masa na forum, wypada przeczytać
po trzecie masz obowiązek rozpatrzyć reklamację kupującego

Czy przed wyczyszczeniem telefonu usunąłeś wcześniej z niego swoje konto Google?

Powrót