J
justa17
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam mam problem kupilam tabletki aborcyjne ze stronki zaplacilam za nie 70 euro dodam ze jestem w ciazyale sie rozmyslilam i chcialam je odsprzedac zeby oszyskac pieniazki dalam ogloszenie na forum wczraj zglsila sie jedna osoba w celuzakupu tabletek pogadalismy troche nie zgadzamal sie na odbior osobisty ani wyslanie za pobraniem bo nie chcialam zebby ktos mial moje dane mialo to byc tylko raz!! . Powiedzialam ze wplaci mi na konto a ja wysle tabletki tabletki naprawde bym wyslala!!!.(do tranzakcji nie doszlo). dzisiaj rano dostam maila od tej osobby
Dzisiaj ide na policje, jako studentka prawa nie pozwole na oszukiwanie ludzi mam twoj numer konta i rozmowe na gg co bedzie jako dowod oraz twoj nick z allegro ( konto na allegro nie jest moje ). Dodam ze nie jestem w ciazy tylko odrabiam prace domowa. pozdrawiam
I moje pytanie co mi za to grozi?? nigdy nie bylam karana a tabletki juz wyrzucilam prosze o szybka odpowiedz
Dzisiaj ide na policje, jako studentka prawa nie pozwole na oszukiwanie ludzi mam twoj numer konta i rozmowe na gg co bedzie jako dowod oraz twoj nick z allegro ( konto na allegro nie jest moje ). Dodam ze nie jestem w ciazy tylko odrabiam prace domowa. pozdrawiam
I moje pytanie co mi za to grozi?? nigdy nie bylam karana a tabletki juz wyrzucilam prosze o szybka odpowiedz