Sprzedaż dostępu do konta

• Autor wątku Autor wątku Lord_Michael
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lord_Michael

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
27
Witam, od razu uprzedzam że jeśli wybrałem zły dział to przepraszam i proszę o przesunięcie ;)
Ale do rzeczy. Zwracam się do Państwa dzisiaj z zapytaniem czy sprzedaż kont do gier tj. login lub e-mail oraz hasło jest legalna? Nie chcę się bawić w podatki ani nic z tych rzeczy, ja otrzymuję doładowanie do komórki lub inne doładowanie a on dostęp do konta, ja tylko słowem mogę zagwarantować że w konto ingerować nie będę. Mówimy tu o koncie w grze przeglądarkowej, dziękuję z góry za pomoc, pozdrawiam.

Przeczytaj najpierw regulamin gry i sprawdź czy on w ogóle pozwala na sprzedaż kont. Z doświadczenia wnioskuje, że raczej nie.

Podobno moje konto jest związane tylko ze mną i za przekazanie go komuś innemu, nawet nie za pieniądze grozi ban. Według mnie jednak ta ilość % szans na bana jest nikła bo znam... chwila, ile ich jest? 10 osób bodajże które nawet nie za ''kapustę'' podają komuś dane potrzebne do zalogowania, sam otrzymałem nie raz takie dane i z takich kont właśnie otrzymanych korzystałem. To co, ryzykować? I jeśli bym zaryzykował to jaki by to był artykuł za sprzedaż takich danych cyfrowych wbrew takiemu regulaminowi? Pozdrawiam i dzięki :)

EDIT: Te 10 osób to znam w realu powiedzmy, z twarzy, jesteśmy dobrymi znajomymi. Chociaż znam też wiele innych osób.

Ostatnia edycja:
Określa to właśnie regulamin, którego zobowiązałeś się przestrzegać rejestrując się w tej grze.

Czyli jest TYLKO ban? Żadnych paragrafów ani nic za złamanie go? To nawet dobrze jeśli mam rację :DD

Powrót