sprzedaz w internecie

• Autor wątku Autor wątku fabresco
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

fabresco

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam niewiem czy dobrze trafilem ale mam mala watpliwosc prowadze sklep monopolowo-spozywczy i chcial bym dodac do niego cos takiego ze wystawil bym produkty w sklepie internetowym i dostarczal bym do domu zamowione zakupy w miescie w ktorym mieszkam wszystko bylo by nabijane na kase w sklepie teraz kwestia taka czy musze zglosic o rozszezenie dzialalnosci czy nie ma takiej mozliwosci szczeze powiem ze wolal bym uniknac latania po urzedach ale chcial bym by poem nikt sien ie mogl do mnie przyczepic to jest cos w rodzaju dostawa na telefon tylko ze zamowienie bylo by skladane przez sklep z wystawionymi produktami ze sklepu fajki alkohol spozywka wszystko bylo by paczkowane nie bylo by sprzedazy na kg.prosze o odpowiedz

Nie potrzeba nigdzie tego zglaszac gdyz nie otwiera Pan osobnego sklepu, tylko sprzedaje pan produkty z jednego punktu.

kurde nie wiedzialem ze alkoholi nie mozna sprzedawac a szkoda:(napewno z fajkami jest tak samo a mysle ze to bylo by to calkiem ciekawe :o no dobzre a moge sprzedawac produkty ktore nie mam w sklepie bo to jest kwestia 10 min jak dojade do hurtowni i kupie oczywiscie na takie produkty mam zezwolenie

Moim zdaniem mozesz.Możesz zaproponować na stronie co ci się tylko podoba oprócz tego czego nie wolno...a jak ty zdobędziesz ten towar i ile to potrwa to już twoja sprawa.Ważne żeby nie zrazić klienta...Jak bedziesz miał napisane na stronie że towar dostarczysz w ciągu 24h od zamówienia to tyle masz czasu na załatwienie danego produktu.:)

no wlanie tylko ja chcialem bazowac najwiecej na alkoholu i papierosach glownie uzywki sadze ze tego wlasnie najwiecej ludzie by kupowali a spozywka miala byc jedynie dodatkiem

Powrót