J
jacmanj
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, proszę o pomoc ponieważ zostałem celowo wprowadzony w błąd na Allegro , na tej aukcji COUNTER STRIKE 1.6 + C.ZERO STEAM UŻYTY KEY/KLUCZ (1454414025) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy jakiś dzieciak oferuje zużyte klucze do gier. Klucze są oczywiście bezużyteczne a on celowo wprowadza w błąd kupujących przez co dałem się nabrać. Zgłosiłem już na policji oszustwo z art. 286 w związku z tą sprawą, czy mogę zrobić coś jeszcze? Dzieciak jest strasznie arogancki i bezczelny, myślę że sprawa w sądzie da mu nauczkę ale chciałbym to jakoś przyśpieszyć ponieważ on zużyte klucze sprzedaje cały czas. Szkoda mi takich ludzi, 18 lat a po sprawie w sądzie będzie karany i już łatwo pracy w tym kraju nie znajdzie bo wszędzie wymaga się zaświadczenia o niekaralności, no ale cóż - młody to głupi i myśli że mu wszystko wolno.
Ku przestrodze innych gość nazywa się
xxxx
uzyskałem informacje z policji że urodził się 22 stycznia 1993 roku. Sprzedaje również czyste konta Steam także ku przestrodze innych UWAŻAJCIE NA TEGO NACIĄGACZA bo z tym tez wprowadza w błąd kupujących.
Ku przestrodze innych gość nazywa się
xxxx
uzyskałem informacje z policji że urodził się 22 stycznia 1993 roku. Sprzedaje również czyste konta Steam także ku przestrodze innych UWAŻAJCIE NA TEGO NACIĄGACZA bo z tym tez wprowadza w błąd kupujących.
Ostatnią edycję dokonał moderator: