sptawa sadowa o spłate długu a ago bank u osoby bezrobotnej

• Autor wątku Autor wątku agnieszka.gryz78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

agnieszka.gryz78

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Na wstepie bardo dziekuje za mozliwosc skorzystania z panstwa usług.bedac osoba pracujaca wziełam kredyt na kwote10tys.zł.zetelnie spłacałam kazdda rate.niestety po utracie pracy zaczeły sie problemu,do kiedy mogłam płaciłam z oszczednosci raty.kazda moja prosba,proba przekona nia banku iz w tej chwili jestem w stanie spłasac raty lecz w mniejszej keocie ok.150zzł msc.były odrzucanr.pobieram zasiłek nettook.450zł.do reki,jestem osoba samotnie wychowujaca 2dzieci.w tej chwili otrzymałam wezwanie do sadu w tej sprawie,mam nadzieje ze do wiezienia za to nie wsadzaja.....nie wiem co robic.z powazaniem agnieszka PS.JA WSZYSTKO SPŁACE I NANAL UWAZAM ZE TO MÓJ OBOWIĄZEK,CHCE SZYBKO PRACE-O KTÓRA B.TRUDNO W NASZYM MIESCIE,SZUKAM I SIE NIE PODDAJE NISTETY SA DNI KIEDY'' JUZ SIŁ BRAK''

Ostatnia edycja:
agnieszka.gryz78 napisał:
na wstepie bardo dziekuje za mozliwosc skorzystania z panstwa usług.bedac osoba pracujaca wziełam kredyt na kwote10tys.zł.zetelnie spłacałam kazdda rate.niestety po utracie pracy zaczeły sie problemu,do kiedy mogłam płaciłam z oszczednosci raty.kazda moja prosba,proba przekona nia banku iz w tej chwili jestem w stanie spłasac raty lecz w mniejszej keocie ok.150zzł msc.były odrzucanr.pobieram zasiłek nettook.450zł.do reki,jestem osoba samotnie wychowujaca 2dzieci.w tej chwili otrzymałam wezwanie do sadu w tej sprawie,mam nadzieje ze do wiezienia za to nie wsadzaja.....nie wiem co robic.z powazaniem agnieszka ps.ja wszystko spłace i nanal uwazam ze to mój obowiązek,chce szybko prace-o która b.trudno w naszym miescie,szukam i sie nie poddaje nistety sa dni kiedy'' juz sił brak''
proszę o jakąkolwiek podpowiedz w tej sprawie.ja się juz wsydze rozmawiać z obsługa banku,zaczeli juz dzwonic tak jak by z mojego numeru telefonu ,wyświetla sie połaczenie w wersji''dzwonie sama do siebie'',moż napomne o nekaniu telefonami mojej matki:-(

Powrót