S
Suszeda
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Wiem o osobach z pewnego miejsca(jedno z miejsc do którego uczęczam), że przez znajomości sprawdzają mnie w banku, zus(tu zgłosiłem to do banku i "Nic takiego nie było")
Do tego plotki o tym, że moja rodzina to patologia, ja handluje narkotykami, wcześniej słyszałem, że moja rodzina to mafia, znajoma to prostytutka, pytanie mnie na forum gdzie mieszkam i o rodzinę, wcześniej osoby inne o mój samochód(Zawiść o niego
) + skąd mam pieniądze pytała forum jedna osoby podczas mojej nieobecności + rozmowa na forum na temat mojej osoby na forum o mojej osobie podczas mojej nieobecności.
Złożyłem pismo w tym miejscu do władz w sprawie tych nieprawidłowości(Plotek,pytania i rozmów na forum)
rzecznik miejsca nie odpisał na pismo, nie odpowiada na emaile tak samo jak osoba zajmująca się osobami niepełnosprawnymi(A jestem takową)
Czuje się dyskryminowany
Co z tym robić?
A i jeszcze było na forum "Mafia przyjechała na wydzial"
Na jednej grupie FB można znaleźc treści na temat mojej osoby(dostępu brak)
Złożyłem pismo w tym miejscu do władz w sprawie tych nieprawidłowości(Plotek,pytania i rozmów na forum)
rzecznik miejsca nie odpisał na pismo, nie odpowiada na emaile tak samo jak osoba zajmująca się osobami niepełnosprawnymi(A jestem takową)
Czuje się dyskryminowany
Co z tym robić?
A i jeszcze było na forum "Mafia przyjechała na wydzial"
Na jednej grupie FB można znaleźc treści na temat mojej osoby(dostępu brak)
Ostatnia edycja: