S
sylwia1l2
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
witam, jestem ciekawa waszego zdania, które ustawy/ rozporządzenia nie idą z duchem czasu, nie jest adekwatne do tego, co się dzieje w rzeczywistości..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja jestem Pastafarianinem i ostatnio moje uczucia religijne zostały obrażone w środkach masowego przekazu, a konkretnie w telewizji publicznej, gdzie pokazano program, w którym pozbawiony czci i wiary prowadzący ugotował makaron, po czym zbezcześcił durszlak.mypetro napisał:Dlaczego karanie za urazanie czyichs uczuc religijnych, atakujac przy tym jedno z praw zapisanych w samej konstytucji uwazasz za absurdalne?
Czy adekwatna do odpowiedzialności adwokata?:what:§ 1. Spowiednik, który narusza bezpośrednio tajemnicę sakramentalną, podlega ekskomunice wiążącej mocą samego prawa, zastrzeżonej Stolicy Apostolskiej. Gdy zaś narusza ją tylko pośrednio, powinien być ukarany stosownie do ciężkości przestępstwa.
Wizerunek wieży Eiffla jest pod ochroną, co kraj to inne kuriozum. Trzymajmy się własnej piaskownicy. 8)erkorda napisał:... np. we Francji ...