M
madziisz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam. Od 6 czerwca rozpoczęłam staż w sklepie - Oczywiście pup jakby mnie 'zmusił' chociaż mówiłam, że planuje iść na studia a we wrzesniu mogę się wyprowadzać, ale nie o to chodzi. Staż jest na 5 miesięcy. 21 i 24 czerwca potrzebuje wolnego, ponieważ mam egzamin oraz badania lekarskie, zgłaszałam to kadrowej oraz swojej opiekunce, ona na to, że należą mi się dwa dni wolnego, więc żebym później tylko to zgłosiła i nie ma problemu. No prawda, ale przecież dopiero po przepracowaniu tego jednego miesiąca (30 dni) mi się to należy, więc jak?
Pod koniec tygodnia mam zamiar jeszcze raz o tym przypomnieć by nie było problemów.
Koleżanka co jest na stażu powiedziała mi, że to zależy jaki ma ona humor i, że może mi powiedzieć abym to odrobiła i okej, ale jeżeli nie to co mam wpisać na liście obecności 'Urlop' czy może 'nieobecność usprawiedliwiona' jak to wygląda? Bo jednak to dwa dni w jednym tygodniu.
Pod koniec tygodnia mam zamiar jeszcze raz o tym przypomnieć by nie było problemów.
Koleżanka co jest na stażu powiedziała mi, że to zależy jaki ma ona humor i, że może mi powiedzieć abym to odrobiła i okej, ale jeżeli nie to co mam wpisać na liście obecności 'Urlop' czy może 'nieobecność usprawiedliwiona' jak to wygląda? Bo jednak to dwa dni w jednym tygodniu.