BialaCzekoladka03
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 85
Witam, moja sprawa wygląda następująco: odbyłam 3 miesięczny staż, po czym nie zostałam zatrudniona, na własną rękę znalazłam pracę, od 24.03 do 20.06. Teraz mam szanse na staż i dalsze zatrudnienie w swoim zawodzie, pracownicy PUP odpowiadają różnie na moją prośbę o staż. Czy mam jakieś prawne szanse na zdobycie doświadczenia w swoim zawodzie?? Nie mam szans na zatrudnienie mnie bez doświadczenia, mój zawód księgowa.
Czy mogę składać jakieś wnioski o przydzielenie mi stażu czy to tylko kwestia dobrej woli PUP??
Proszę o odpowiedz i jakieś możliwe szanse na starania.
Najgorsze jest to, że walczą z bezrobociem, nie mając jakiś ofert jakichkolwiek, a ja po prostu chcę pracować, a wiem, że są różne projekty, każdy jakoś pomaga jedynie nasz PUP woli oddawać kasę i płacić kary niż pomóc ludziom.
Czy mogę składać jakieś wnioski o przydzielenie mi stażu czy to tylko kwestia dobrej woli PUP??
Proszę o odpowiedz i jakieś możliwe szanse na starania.
Najgorsze jest to, że walczą z bezrobociem, nie mając jakiś ofert jakichkolwiek, a ja po prostu chcę pracować, a wiem, że są różne projekty, każdy jakoś pomaga jedynie nasz PUP woli oddawać kasę i płacić kary niż pomóc ludziom.