C
cycu_09
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam,
chciałem zapytać czy jest możliwość przedłużenia stażu unijnego?
chciałem zapytać czy jest możliwość przedłużenia stażu unijnego?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To dowiedz się na pewno, bo na stronie Twojego PUP jest napisane, że projekt trwał do 31 grudnia 2013r. Być może są to informacje nieaktualne...SebastianB1989 napisał:(projekt kończy się bodajże 31.10.2014, aczkolwiek nie jestem pewny).
Niekoniecznie, zależy od argumentacji wniosku o przedłużenie stażu. Załóżmy, że miał on trwać np. 5 miesięcy... jeśli odbył się bez żadnych zakłóceń, a Ty zrealizowałeś staż zgodnie z programem - nie ma obiektywnych przyczyn, aby go dalej przedłużać i... dalej opłacać.SebastianB1989 napisał:Czyli jak rozumiem, jeśli projekt dalej trwa i mój PUP posiada środki finansowe, to nie ma przeciwwskazań, co do przedłużenia stażu
No właśnie, zatem po rzetelną informację muszę Cię odesłać do PUP.SebastianB1989 napisał:Pytam, bo gdzieś w internecie znalazłem informacje, że nie ma możliwości przedłużenia stażu unijnego (ale każdy wie jak to jest z wiarygodnością informacji w internecie).