Strefa *** nie wywiązuje się z wysyłki nagrody.

• Autor wątku Autor wątku basterall
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

basterall

Użytkownik
Odpowiedzi
76
Witam serdecznie.
Prośba o pomoc. W ubiegłym roku w październiku zakupiłem telewizor w promocji ***, w którym organizator deklarował, że po spełnieniu warunków promocji dokona wysyłki konsoli ***. Deklaracja w regulaminie dotyczyła wysyłki przez cały grudzień 2020 bez gwarancji dostawy przed Świętami. Oczywiście spełniłem wszelkie wymogi na co mam potwierdzenie w formie wiadomości. W dniu 28 grudzień Strefa ***(organizator) wystosował wiadomość, że nie są w stanie dotrzymać regulaminowego terminu wysyłki nagród i przewidywana wysyłka zostaje przełożona na pierwszy tydzień tego roku. Do dnia dzisiejszego brak jakiejkolwiek informacji o wysyłce...
Proszę o pomoc, co zrobić gdyby organizator dalej przeciągał sprawę? W zasadzie ta promocja skusiła mnie do zakupu tego telewizora.
Pozdrawiam serdecznie.
moderacja

Ostatnią edycję dokonał moderator:
jaki termin organizator podał w regulaminie na dostarczenie konsoli ?

W regulaminie nie ma terminu dostarczenia a wysyłki. Oto punkt z regulaminu w tym zakresie:

Wszystkie przyznane w promocji Nagrody o jakich mowa w ust. 4.1. wysyłane będą w miesiącu grudniu w dniach od 1 do 31 grudnia 2020 roku, z zastrzeżeniem braku gwarancji doręczenia przesyłki przed 24 grudnia 2020 roku.

Jednak organizator już nie dotrzymał regulaminu, gdyż wysłał wiadomość email o treści informującej, że wysyłka nastąpi w pierwszym tygodniu stycznia.

Powrót