M
makuuu
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Witam. Na początku listopada zakupiłem stronę internetową, a raczej skrypt. Sprzedawca otrzymał pieniądze (tak, tak, mój błąd że przelałem wszystko). 700zł. W jeden dzień coś tam zrobił, skrypt niby jest na stronie ale nic więcej, same błędy na stronie, praktycznie nic nie dostałem prócz błędów. Potem sprzedawca przeciągał wszystko w czasie - jutro, w weekend, mam pracę, jadę do rodziny, etc... W końcu napisał - powinno wszystko udać się w ten weekend. Sobota - nic. Niedziela, południe - napisałem że już południe a my nic nie mamy. Nic sobie z tego nie zrobił, napisał że dopiero południe :brawo:
Od tamtej wiadomości zero odzewu, co chwile jest dostępny, potem nie jest, nie odpowiada. Napisałem że ma 48h, potem kieruję sprawę dalej. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Prawnik niestety kosztuje, a nie za bardzo mam fundusze... Dziękuję z góry
Od tamtej wiadomości zero odzewu, co chwile jest dostępny, potem nie jest, nie odpowiada. Napisałem że ma 48h, potem kieruję sprawę dalej. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Prawnik niestety kosztuje, a nie za bardzo mam fundusze... Dziękuję z góry