A
Adrianos13
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam mam 16 lat założylem sobie strone na darmowej domenie pod nazwa niby moja wymaignowana firma cybernetix . firma ta nie istnieje i nie istniala stworzylem ta strone dla zabawy . A o 22 dzis dzwoni do mnie policja z katowic , ze posiadam firme nieoplacona i nie zarejestrowana . Powiedzialem im bo pytali sie o siedzibe tej firmy ze jej nie ma tylko ja dla zabawy wymyslilem . Policjant mówil mi aby usunac ta strone wiec usunąlem- nie chce miec doczynienia z lamaniem prawa. Policjant powiedzial ze mam byc w poniedzialek w domu bo przyjadą - mialem tam zakladke wypożyczalnia gier/programow/sprzetów . Chce zaznaczyc ze nie mam polowy tych gier , ta strona dla zabawy byla . Mam gry jesli o to chodzi same orginaly , czasami oczywiscie koledze pozycze - jak normalny czlowiek . Co mnie moze czekać
, u mnie nic nie znajda bo nic takiego w rzeczywistosci nie ma , Jakie dzialania w tym kierunku moge zrobic i co mówi prawo o takim czym . Jestem typowym nastolatkiem skąd mialem wiedziec ze tak nie wolno ?
, u mnie nic nie znajda bo nic takiego w rzeczywistosci nie ma , Jakie dzialania w tym kierunku moge zrobic i co mówi prawo o takim czym . Jestem typowym nastolatkiem skąd mialem wiedziec ze tak nie wolno ?