Stronniczość sędziny

• Autor wątku Autor wątku glifiarz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

glifiarz

Użytkownik
Odpowiedzi
98
Witam, czy jest możliwość poddać pod wątpliwość brak stronniczość sędziny?
Jeśli tak, to jak to zrobić??

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Dobrze napisałem, chce poddać pod wątpliwość brak stronniczości. Czyli wątpię, że nie była stronnicza.
Nie ważne, chodzi o to, że byla stronnicza na 100%, co mogę z tym zrobić. Może pani mecenas strony przeciwnej ma układ z sędzią, nie wiem.

Ostatnia edycja:
konkretnie na czym polegała ta stronniczość?

glifiarz napisał:
Witam, czy jest możliwość poddać pod wątpliwość brak stronniczość sędziny?
Jeśli tak, to jak to zrobić??

Walka z wiatrakami i przedłużenie procesu.

W praktycznie 99% przypadków strona przegrywająca uważa, że sędzia jest stronniczy.

Dobra, nie było pytania. Po Ch... Takie głupoty piszecie??? Czy pytanie tego dotyczyło?? Znasz sprawę żeby pieprzyć takie głupoty?? Czy poprostu chcesz sobie nabić ilość postów?? Nie odzywaj się i tyle. Forum prawne, a 90% cwaniaków, co nie mają nic konkretnego do powiedzenia. Czy napisałem gdziekolwiek, że przegrałem sprawę?? Nie, więc po co te komentarze głupie.??

Ostatnia edycja:
makary1974 napisał:
konkretnie na czym polegała ta stronniczość?
Sedzina że względu na spóźnienie ławników, zrobiła sprawę szybko, nie mogłem powiedzieć tego co chciałem, tylko odp na pytania i tyle, jak chciałem coś powiedzieć, to mi przerywała, natomiast drugiej stronie dała możliwość wypowiedzenia się.
Na ogłoszeniu postanowienia, nie wzięła żadnego mojego dowodu pod uwagę, wszystkie wnioski oddalila i drugiej stronie dała to, co chciała. Mimo, że dowodów z drugiej stro y nie było żadnych

Tak, czekam na postanowienie z uzasadnieniem

U mnie też tak było. Str. Przeciwna ubezpieczyciel spóźnił się z wnioskiem na opinie bieglego, mój adwokat powiedział to , to takie joby dostał że tu taj ona mówi co wolno a co nie i ona tu rządzi. Na szczęście ją odsuneli od spr

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót