J
joanna134
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 86
O co chodzi z tą strzałką przy nicku, raz jest w dół, raz w górę, czasem szara a czasem niebieska? co to znaczy?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
:lol:To raczej symbol biblijny - Księga Hadesa rozdział drugi
joanna134 napisał:Nie czytałam książki: kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa, byłam zajęta Trylogią i innymi poważnymi książkami, co to za ups.
A ten Hades, to bardziej prorok jakiś, czy apostoł...?arpe napisał:To raczej symbol biblijny - Księga Hadesa rozdział drugi![]()
Mi się raczej z grecją kojarzyA ten Hades, to bardziej prorok jakiś, czy apostoł
ab ovo ad... astrajoanna134 napisał:Ab udał się do Egiptu, towarzyszył mu też Lo.
Było to 368 lat po 40 dniowej ulewie i później niż żył Cham – bowiem on był synem N,
a ulewa miała miejsce gdy N miał 600lat.
A było to w 1924 roku od stworzenia Ad (obliczenia własne).
To w Egipcie Ab zapoznał się z mocą wielkanocnych jaj, moc tę znał też Lo, który później udał się na wschód i tam upowszechnił tą moc, a było to jak wiadomo tuż przed zburzeniem Sodomy i Gomory.
W punkcie kulminacyjnym księgi przybysze ze wschodu podążają za wielkanocnym jajem (jednym z wielu różnych gatunków jaj).
ab Corsa zu Astrarubbermaid napisał:ab ovo ad... astra