Student prawa a praca

• Autor wątku Autor wątku Nicrammba
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

Nicrammba

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Cześć!

Słuchajcie bo sam już nie mam cierpliwości, czasu, ani pomysłu... Studiuję na I-wszym roku łódzkiego prawa(UŁ) w trybie zaocznym. Szukam pracy, dziennie rozsyłam średnio 10-15 CV ,bez rezultatu ... Takie są łódzkie realia ,mimo wszystko ,że znam języki ,mam małe doświadczenie (choć w swoim przedziale wiekowym - duże [19l.]) a do tego atrakcyjny wygląd, jestem modelem... Na studiach czuje się b.dobrze ,jest to coś co naprawdę mnie kręci i po prostu to lubię (no po za logiką :P) .Podsuńcie mi pomysł, powiedzcie gdzie udało się Wam w takim wieku studiując w tym trybie ,znaleźć prace. Bo ja jakoś nie mogę trafić. Wszystkie oferty z serwisów takich jak (pracuj.pl; infopraca.pl; szerlok.pl; gumtree ; UMŁ ; Młodzi w łodzi ;UMarsz. ;Manufaktura; Galeria; Port ... i wiele więcej ...) znam na pamięć, i przy takiej konkurencji która już posiada doświadczenie ,wyglądam blado. Przepraszam,ale jak w wieku niespełna 19 lat mogę znać 2-3 języki na poz. komunikatywnym, posiadać min. roczne doświadczenie w branży... Samochód itd! To wszystko wymaga czasu jak i pieniędzy...Jedyną pracą jaką udało by mi się potencjalnie załatwić, jest produkcja... Za którą serdecznie dziękuję ... Pracowałem raz i wystarczy... Jest za ciężko taką prace połączyć z studiami a do tego własnym życiem... Szczerze mówiąc nie wymagam zbyt wiele, chce tylko zarobić na studia plus ew. drobne wydatki co daje ok. 1000zł... na rękę (Poniżej krajowej!)

Macie jakieś pomysły? ;P
Pozdrawiam,
M.

Ja na wakacjach pracuje w Call Center:) nudna praca zarobki nie najlepsze ale fajna atmosfera (mlodzi ludzie) i elastyczne godziny pracy, jednym slowem praca dla studentow:)

Jestem z rzeszowa:)

Powrót