Studia podyplomowe - pomoc w wyborze?

• Autor wątku Autor wątku tomekkrakow
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tomekkrakow

Użytkownik
Odpowiedzi
32
Chcial bym wybrac sie na podyplomowke, chetnie wyslucham rad bardziej doswiadczonych, w gre wchodzi:
- prawo zamowien publicznych UJ
- prawo gospodarcze Uniwersytet Ekonomiczny
- audyt i kontrola Uniwersytet Ekonomiczny
- doradzwo podatkowe Uniwersytet Ekonomiczny
- prawo dowodowe UJ
- prawo karne skarbowe i gospodarcze UJ

Chcial bym zeby kierunek chodz w minimalnym stopniu zwiekszyl moja atrakcyjnosc na rynku pracy. Do tej pory pracowalem w dwoch firmach jako prawnik, przyszlosc wieze z aplikacja radcowska i szeroko pojetym prawem gospodarczym.

Ostatnia edycja:
tomekkrakow napisał:
Chcial bym wybrac sie na podyplomowke, chetnie wyslucham rad bardziej doswiadczonych, w gre wchodzi:
- prawo zamowien publicznych UJ
- prawo gospodarcze Uniwersytet Ekonomiczny
- audyt i kontrola Uniwersytet Ekonomiczny
- doradzwo podatkowe Uniwersytet Ekonomiczny
- prawo dowodowe UJ
- prawo karne skarbowe i gospodarcze UJ

Chcial bym zeby kierunek chodz w minimalnym stopniu zwiekszyl moja atrakcyjnosc na rynku pracy. Do tej pory pracowalem w dwoch firmach jako prawnik, przyszlosc wieze z aplikacja radcowska i szeroko pojetym prawem gospodarczym.

a co chcesz robić w życiu? To chyba fundamentalne pytanie w Twoim przypadku. Te studia dosyć różnią się od siebie.

matika100, jestem swiezym absolwentem, przgotowywuje sie egzaminu wstepnego na aplikacje radcowska, tak jak pisalem pracowalem wczesniej w dwoch firmach gdzie zajmowalem sie obsluga prawna, pisma, wnioski itp. ogolnie same podstawy.
Docelowo chcial bym zajmowac sie obsluga przedsiebiorcow, spolek ale studia chcial bym zeby mi sie przydaly juz na teraz i stad pytanie.
Wiem, ze to dosc ciezko doradzac ale moze inaczej, ktore wydaja sie po prostu najatrakcyjniesze?

Powrót