J
Jaro323
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
Witam wszystkich.. Pracuje jako housekeeper, ponad 30 godzin tyg. zarabiam ponad 800 funtow.
Dziab dziabarach ... Chce sciagnac do siebie moja rodzine- kobieta i dziecko.
Obok mojego miasteczka sa bardzo tanie studio flaty 300 funtow. Pytanie:
1) Czy agencja ktora wynajmuje mieszkania nie bedzie robic problemow, ze chce mieszkac w studio flat z kobieta i dzieckiem.
2)Aby starac sie o benefity itp -- czy moja kobieta i dziecko musza byc zameldowani (miec zameldowanie) ??
3) O jakie zapomogi moge sie starac ?? jakie papiery mi do tego beda potrzebne itp??
4) Jesli kobieta nie bedzie tutaj pracowac czy bedzie problem z wyrobieniem nin??
5) I co z Home office -podobno nie trzeba juz wyrabiac? Ale ktos mi napomknol ze jesli bede chcial sie starac o benefity to musze go wyrobic.
Sorki za bledy i dziekuje wszystkim bardzo za odpowiedzi.Pozdrawiam
Dziab dziabarach ... Chce sciagnac do siebie moja rodzine- kobieta i dziecko.
Obok mojego miasteczka sa bardzo tanie studio flaty 300 funtow. Pytanie:
1) Czy agencja ktora wynajmuje mieszkania nie bedzie robic problemow, ze chce mieszkac w studio flat z kobieta i dzieckiem.
2)Aby starac sie o benefity itp -- czy moja kobieta i dziecko musza byc zameldowani (miec zameldowanie) ??
3) O jakie zapomogi moge sie starac ?? jakie papiery mi do tego beda potrzebne itp??
4) Jesli kobieta nie bedzie tutaj pracowac czy bedzie problem z wyrobieniem nin??
5) I co z Home office -podobno nie trzeba juz wyrabiac? Ale ktos mi napomknol ze jesli bede chcial sie starac o benefity to musze go wyrobic.
Sorki za bledy i dziekuje wszystkim bardzo za odpowiedzi.Pozdrawiam