[stypendium naukowe studia] Suma na koncie mniejsza niż na decyzji.

• Autor wątku Autor wątku Robert3d
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Robert3d

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam
Mam pytanie otóż przyznano mi stypendium na listach była kwota niższa. Jednak jak wybrałem decyzje na decyzji była kwota o 100 zł wyższa niż na listach. Moje pytanie brzmi czy decyzja podpisana przez komisje jest wiążąca i muszą wypłacić sumę czy decyzja to tylko papierek którym mogę się [...].

Na decyzji jest pieczątka uczelni oraz podpis komisji stypendialnej.
Wypisana kwota na podstawie i tutaj lecą artykuły o szkolnictwie wyższym.

Na konto bankowe dostałem sumę mniejszą niż na decyzji.

Prosze o pomoc :)

podaj nr telefonu uczelni i swoje nazwisko - zadzwonimy i sie dowiemy
ludzie - studiujecie i nawet nie potraficie wejśc do swojego dziekanatu i sie zapytać?

dzwoniłem kazała mi przyjść jak będę na uczelni po czym niezwłocznie się wyłączyła. Czytałem regulamin przyznawania stypendium ale nic nie znalazłem na temat "jak wydamy źle decyzje to twoja strata"

zanim pójdę muszę mieć argumenty że skoro wypisali mi na decyzji to niech płacą. Czy decyzja jest jak umowa? czy muszą pokazać mi w regulaminie zapis o możliwości zmiany? Jak to jest.

Ostatnia edycja:
Sam pobierałem stypendia będąc studentem. Po prostu ktoś się mógł zwyczajnie pomylić. Idziesz do dziekanatu, wskazujesz na listę, podajesz nr albumu zapewne i masz sprawę rozwiązaną. Byłem świadkiem kiedy były numery przykładowo 13999 i 13998, i jeden dostawał kasę drugiego. Ba byłem świadkiem jak komuś przyznano a się nie starał.

Powrót