Stypendium socjalne - niejasności

• Autor wątku Autor wątku paulinke
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: stypendium socjalne - niejasności!! POMÓŻCIE ;)

fajnie, szkoda, że nie potrafisz przyznać się do błędu. gratuluję samopoczucia, proszę dalej promować nieuctwo. nawet nie potrafisz przyznać się do błędu Januszu ...
fajnie, że razi Ciebie "ostrzezenie", ale już "stypendii" jest ok. brawo.

Jak Cię irytuje to po co tu jesteś????? w owym "pseudoporadnictwie" sam uczestniczysz....Dalsze uczestnictwo w tym temacie pozostawiam bez komentarza...

nie uczestniczę w pseudo poradnictwie bo jeśli już podejmuję się udzielanie informacji to nie dlatego, że od znam tematykę "stypendii" jak Ty, ale mam realną wiedzę z tego zakresu.
ignorancją jest to, że nawet nie wiesz, że MNiSW wyraźnie przypomina, że dochód na potrzeby stypendium socjalnego i podobnych, przyznawanach przez szkoły wyższe liczony jest w oparciu o ustawę o świadczeniach rodzinnych, a nie o pomocy społecznej. żenua.
a co do Twojego komentarza? ja na Twoim miejscu powiedziałbym "przepraszam" i zmienił nicka.

waga109 napisał:
milan1983 napisał:
i jeszcze jedno - kurde, ludzie, drazni mnie takie pseudo poradnictwo"

Przygarnął kocioł garnkowi hehehehe

o Twojej niewiedzy świadczy również powyższe zdanie - nadal uważasz, że 30 letni brat, który mieszka w sąsiednim pokoju musi pokazać swoje zaśw. z US? ciekawe na jakim uniwersytecie tego wymagają... żenua po raz 3.

Dosyć tego.
To nie bazar.
Temat zamykam i nie ma od tego odwołania.

pseudo doradcy...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót